štvrtok 18. júna 2015

AVON Nutra Effects - recenzia

Ahojte! Dnes si dáme pre zmenu recenziu na pleťovú kozmetiku a to konkrétne na krémy AVON Nutra Effects. Všetky krémy z tejto rady obsahujú komplex Active Seeds, vďaka čomu pleť získa látky obsiahnuté v rastlinných semienkach ako napríklad 3 a 6 omega mastné kyseliny, vitamíny C, E, B, A a antioxidanty. Ja som na testovanie dostala jeden krém z hydratačnej línie a jeden z línie pre redukciu známok starnutia určený pre vek 35+.



Krém z hydratačnej línie obsahuje výťažok z chia semienok, ktoré sú známe tým, že dokážu vstrebať až 12x viac vody, ako je ich hmotnosť. Krém, ktorý som testovala, je určený na deň a obsahuje ochranný faktor 15. Používala som ho klasicky po vyčistení pleti každé ráno. Jeho konzistencia je veľmi ľahká, nemastná a rýchlo sa vstrebáva, takže netreba čakať a takmer ihneď môžete naniesť makeup. Má veľmi príjemnú sviežu vôňu, ktorú ja osobne vnímam ako plus, ale viem, že niekto vyhľadáva pleťovú kozmetiku bez vône, preto treba o tom vedieť :) Ja som celkovo s týmto produktom veľmi spokojná, pleť mi hydratoval dostatočne (mám zmiešanú), mastnejšie zóny mi zbytočne nepremasťoval a na suchých sa mi netvorili ani pod zmatňujúcim makeupom žiadne šupinky, takže mu nemám čo vytknúť.



Druhý krém je z línie pre redukciu známok starnutia a testovala ho moja mama. Konzistenciou je o niečo hutnejší ako predchádzajúci z hydratačnej rady, ale stále sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný pocit. Tento denný krém obsahuje výťazky zo semien granátového jablka a SPF sa zvýšilo na 20. Vôňa je o niečo intenzívnejšia a osobne sa mi páči menej, ale na pleti ju už necítiť, takže pri používaní to nie je problém.



Oba krémy majú 50 ml. V ponuke je ešte rozžiarujúca línia, zmatňujúca línia a línia na čistenie pleti. Všetky produkty z línie Nutra Effects sú bez parabénov a farbív a sú vhodné aj na citlivú pleť. 


2 komentáre:

  1. Pečující krémy od Avonu mám ráda, mám jiný z jiné řady, ale pravidelně se k němu vracím :) Jen se děsím dne, až ho Avon přestane vyrábět, tak jako se mi to už stalo s dalšími Avon oblíbenci..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že máš svoj, s ktorým si spokojná :) Tak to je takmer u všetkých značiek.. človek si na niečo zvykne a zrazu zistí, že sa to nedá viac kúpiť a inovované verzie už často tak dobre nesedia :/

      Odstrániť