streda 10. júna 2015

Dermacol lícenka & rozjasňovač odtieň 1 - recenzia

Ahojte! Dnes mám pre vás tip na krásnu lícenku spolu s rozjasňovačom v odtieni ideálnom pre svetlú pleť! Dermacol Blush & Illuminator prichádza na trh v mnohých (aj výrazných) odtieňoch, ale ja som si na testovanie vybrala odtieň číslo 1, čo je svetlá béžovo-broskyňová farba spolu s rozjasňovačom s bielo-telovým základom. Lícenka obsahuje drobné trblietky, ktoré vytvoria krásny svieži vzhľad a líčenie pekne rozjasnia. Pigmentácia je veľmi dobrá aj pri tomto svetlom odtieni, s čím som mala u iných značiek často problém. Lícenku používam väčšinou samotnú, bez predošlého kontúrovania bronzerom, pretože odtieň je sám o sebe veľmi prirodzený a práve ten jemný vzhľad, ktorý ňou docielim, sa mi páči. Rozjasňovač je skvelý do vnútorných kútikov a pod obočie, ale samozrejme krásne vynikne aj na lícnych kostiach. Za mňa sa tento produkt Dermacolu veľmi podaril a teším sa, keď uvidím v predajniach aj ostatné odtiene!






Majte sa krásne!

10 komentárov:

  1. Pekná lícenka na peknej babenke :-) A máš kráásne oči :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tvářenka se mi líbí moc, přijde mi, že tento odstín je na léto super, tak na ni určitě mrknu stejně jako na ostatní odstíny, kterých je prý požehnaně :)

    New in: May 2015

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odtieňov by malo byť v ponuke až 8, takže určite je z čoho vyberať :) Tento môj je super v tom, že si pri ňom netreba dávať taký pozor a dá sa rýchlo použiť, aj keď sa člvek ponáhľa, ale pritom vytvorí veľmi pekný efekt :)

      Odstrániť
  3. Líčenka ja ako stavaná na letné dni :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Minule som to našla na nete a uvažujem, že si to kúpim! :) vyzerá to fakt super :P
    Original copy blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa na ňu pozri, myslím, že nebudeš ľutovať :)

      Odstrániť