pondelok 6. júla 2015

Comfy Black Outfit

Ahojte! Ako som v minulom poste o Miláne sľúbila, ukážem vám dnes jeden outfit, ktorý som mala na sebe prvý deň nášho výletu a ktorý je taký pohodlný, že by som ho najradšej nosila stále a už teraz viem, že bude na dovolenke veľmi obľúbeným kúskom z môjho kufra.

Reč je o čiernom overale z HM, ktorý je úplne jednoduchý, doplnený len čipkou vo výstrihu. Overaly mám všeobecne veľmi rada, ale dlho som hľadala taký, s ktorým by som bola spokojná na 100%. Tento mi sedí ako uliaty a dá sa veľmi ľahko kombinovať, takže keď neviem čo na seba, padne voľba práve naňho :) Super vyzerá s nízkymi sandálkami ale aj opätkami. Ako doplnky som zvolila len zlatú retiazku, náramok a metalické tetovanie, ktoré je podľa mňa super trend a na dovolenky, párty či festivaly je ako stvorené. Najkrajšie je síce len v prvý deň, ale keď sa mi už nepáčilo, dala som ho dole micelárkou a vybrala si zas nejaké iné :) Rúž je MAC v odtieni DIVA, na ktorý bude určite recenzia!






Jumpsuit: HM
Sandals: HM
Heels: Zara
Clutch: Primark 
Sunglasses: Aldo
Necklace: eBay
Bracelet: DKNY

A čo vy a overaly?

Majte sa krásne!


5 komentárov:

  1. Krásne fotky, velmi ti to pristane..:-) A na tú recenziu ružu sa teším :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem <3 Pokúsim sa ju spraviť čo najskôr :))

      Odstrániť
  2. Ooo, zase máš ten krásny rúž!! Už som ti ho chválila, ale musím znova!!:)) Možno ani na iných ženách nevyzerá tak dobre, ale tebe nehorázne pristane!!:)) **DAY by DAY**

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem!! Ja som ani nečakala, že ho budem nosiť tak často, keďže je fakt tmavý a výrazný, ale úplne som si na neho zvykla :))

      Odstrániť
  3. to vyzerá úplne super, ešte s tymi opatkami, krasa. ja som aj nejaky overal hľadala, len som nikde na nic podla svojich predstáv nenarazila. posledná fotka <3

    OdpovedaťOdstrániť