sobota 22. augusta 2015

Dermacol Mega Lashes vodeodolná riasenka - recenzia

Ahojte! Aj keď teploty už nie sú také vysoké ako pred pár týždňami, ešte stále sú v plnom prúde dovolenky a možno sa podarí vybehnúť niekam do bazéna alebo na kúpalisko aj v našich končinách :) Preto vám dnes dám rýchly tip na vodeodolnú riasenku značky Dermacol. S touto riasenkou som bola spokojná už v jej klasickej verzii a inak tomu nie je ani pri tej vodeodolnej. Kefka je pomerne veľká s klasickými štetinkami. Riasy pekne oddelí, zvýrazní a dodá objem. Počas dňa neopadáva a nedrolí sa, skúšku vodeodolnosti pri kúpaní zvládla a dokonca išla oproti iným vodeodolným riasenkám aj celkom dobre odlíčiť, čo ma potešilo, pretože to je hlavný dôvod, prečo vodeodolné riasenky takmer vôbec nepoužívam. Tento produkt teda môžem odporúčať a ak patríte medzi tie, ktoré vodeodolné riasenky majú vždy vo svojej kozmetickej výbave, tak touto podľa mňa nebudete sklamané.



Pred nalíčením

Po nalíčení


Majte sa krásne!

5 komentárov:

  1. Máš krásné řasy i bez řasenky a ty modré oči, nádhera. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow, ta nalíčí ty řasy fakt pěkně. :) Ale tak s takovými to jde samo! Čekala bych, že když jde hezky odlíčit, nemusí to zas až tak dobře zvládat běžně ve vodě, ale zdá se, že by stála za vyzkoušení! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty máš kukadla jak dvě zrkadla ! :) Pěkné, stručné, krásně nafocené. Tleskám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. They check it out at all at once benefits dot com either remake quality wet no body leveled to is a tardy your and avoid back to Scott for lunch with my stick sweet speed to get to star squeezing me got have come hold ok my fault locator make sure you feel slow okay webcast 3 yeah spry yeah okay behind your back why yeah me how great K you know.

    http://workoutsclub.weebly.com/

    OdpovedaťOdstrániť