utorok 3. novembra 2015

Mary Kay City Modern - recenzia

Ahojte! Mary Kay predstavila nedávno limitovanú kolekciu dekoratívnej kozmetiky City Modern, ktorá je inšpirovaná farbami a tvarmi veľkomesta a obsahuje paletky očných tieňov, zamatové rúže a laky na nechty. Ja vám dnes napíšem recenziu na oba odtiene paletiek očných tieňov a jeden odtieň zamatového rúžu.


Paletky sú dostupné v dvoch odtieňoch, v teplejších farbách s názvom City Sophisticate a studenšia verzia Metro Modern. Pigmentácia aj konzistencia tieňov je veľmi dobrá, hlavne čo sa týka perleťových odtieňov. Pri nanášaní neprášia a veľmi dobre sa blendujú, takže jednoducho vytvoríte líčenie s plynulými prechodmi. Farby sa mi tiež veľmi páčia, s každou paletkou sa dá vytvoriť denné aj večerné líčenie, takže každý si môže vybrať na čo má chuť.



City Sophisticate



Metro Modern


Zamatový rúž v odtieni Berry Stylish som si vybrala hlavne kvôli krásnej výraznej vínovej farbe. Pigmenácia je veľmi silná už pri prvom pretretí, ale kvôli výraznej farbe treba dávať pozor na presné kontúry. Aj napriek krémovej textúre drží veľmi dobre a na perách zanecháva aj po zotretí vrchej vrstvy jemný nádych farby. Na jeseň si myslím, že sú takéto farby úplne ideálne a vôbec sa ich netreba báť :)




A tu je už líčenie s použitím paletky City Sophisticate. Keďže som toto líčenie mala cez deň, tak som na pery použila jemnejší Transparentný rúž, o ktorom som písala v príspevku TU






PS: Dnes odlietam do Berlína, tak ak chcete odtiaľ vidieť fotky, tak sledujte Instagram!

Majte sa krásne!


1 komentár: