nedeľa 20. decembra 2015

3x PREMENA - líčenie na stužkovú

Ahojte! Posledné dva mesiace sa pre mňa niesli, čo sa líčenia týka, v znamení stužkových a preto som sa rozhodla 3 líčenia na túto príležitosť ukázať aj vám. Všetky sú úplne odlišné, takže dúfam, že sa vám podarí aspoň v jednom z nich nájsť inšpiráciu. Tak poďme na to!

Prvé líčenie sa nieslo v prirodzených tónoch hnedej. Používala som matné tiene, hnedú ceruzku a čiernym matným tieňov som vytvorila prirodzenú linku, ktorá nepôsobila tak tvrdo. Na pery som naniesla rúž v staroružovej farbe, jemne zvýraznila líčka a líčenie, ktoré krásne vyzdvihlo črty tváre je na svete :)



Druhé líčenie by mohlo byť pokojne použité aj ako vianočné či plesové. Výrazné dymové oči som doplnila gélovými linkami. Slečna mala ešte k tomu aj krásne mihalnice, ktoré ešte zvýraznili celé líčenie. Na pery som použila rúž v odtieni klasickej červenej, ktorý je na večerné líčenie ako stvorený. 



Posledné líčenie sa nesie v studenších tónoch sivej a ružovej. Líčenie som ladila k šatám, ktoré sa taktiež niesli v týchto farbách. Myslím, že tento typ líčenia očí pekne zdvihol padnuté vonkajšie kútiky a celkovo tvár zvýraznil. 



Ktoré líčenie sa najviac páči vám?

Líčili ste sa na svoju stužkovú samy? Alebo vás ešte len čaká? :)

Majte sa krásne!

8 komentárov:

  1. za mňa je top to tretie :) ale aj to prvé je krásne, len mi príde nos trošku viac vykontúrovaný, nejako mi to udrelo do očí. ;)
    Na stužkovú som sa dávala líčiť vizážistke a bola som sklamaná. Myslím, že sama by som to už vtedy zvládla lepšie - aj tak som si to musela dorábať. Mala som čierno-smotanové šaty a som teplý typ, vlasý taký golden -blond odtieň ale líčenie však bolo ladené do studenej ružovo-sivej kombinácie (WTF?) no celé zle :) aj účes mi domrvili :)
    od toho momentu vizážistom nedôverujem a aj na svadbu sa budem ličiť sama :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekné su všetky ale najviac sa mi zapáčilo asi druhé a tretie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To prvé líčenie sa jej neskutočne hodí :)
    www.vanesasworld.blogspot.com aj s Vianočnou giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ta první proměna je velmi povedená, slečna má uhrančivý pohled! :) u druhé slečny bych volila asi něco jemnějšího, přijde mi to na ni moc, jelikož je sama o sobě krásná.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všetky sú krásne, to je jasné, ale o kúsok viac ma zaujalo prvé líčenie. Asi hlavne preto, lebo kočka je taká "variovateľná", všetko bude na nej vyzerať super :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Všechny jsou krásné, ale to třetí je top :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všechny jsou krásné, ale to třetí je top :)

    OdpovedaťOdstrániť