streda 6. apríla 2016

Jarné novinky AVON + líčenie

Ahojte! Včera bol krásny slnečný deň a to ma doslova zlákalo k vytvoreniu jarného líčenia, pri ktorom som - pre mňa neobvykle, použila fialovú. Priviedla ma k tomu paletka tieňov od AVONu, ktorá mi prišla v balíčku s jarnými novinkami, ktoré sú plné pastelových farieb, ktoré majú možno na prvý pohľad nezvyčajné kombinácie, ale keď sa s nimi človek pohrá, získa zaujímavé netradičné líčenie.


Medzi novinkami nájdete jarné odtiene lakov na nechty. Mňa zaujal modrý odtieň Aqua Verve a koralový Sheer Citrus. S lakmi z rady Nailwear Pro+ som spokojná hlavne kvôli výdrži a peknému krytiu v dvoch vrstvách.

K novinkám patrí aj skosený štetec s hustými štetinami, ktorý je vhodný na aplikáciu tekutého, pudrového aj kompaktného makeupu. Mé menšie rozmery než klasické buffer štetce, takže ho využívam hlavne na zapracovanie korektoru a makeupu v okolí nosa, očí atď.

Paletky v odtieni Day Glow a Luminosity sú kombináciou 4 farieb, pričom pri všetkých musím pochváliť pigmentáciu a jemnosť. Veľmi ľahko sa aplikujú a rozotierajú a páči sa mi aj výber farieb, hlavne to, že každá paletka obsahuje aj nude odtieň, ktorý je skvelý pod obočie a rozotretie farieb do stratena.


Day Light

Luminosity

A teraz už sľubované líčenie s paletkou Luminosity, ktorá obsahuje nude, svetlo žltý, svetlo fialový a výraznejší fialový tieň.




Keď čítate tento článok, tak som už pravdepodobne na ceste do Cannes, prípadne tam už som :) Tak ak chcete vidieť viac z tohto výletu, za ktorý ďakujem Bioderme, tak sledujte instagram a snapchat: kesa5545.

Majte sa krásne a užívajte si každý deň!

5 komentárov:

  1. Tie farby sú úžasné :) a krásne líčenie.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paletky vyzerajú úžasné:)) a líčenie je krásne♡
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk+giveaway:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné barvy, jsem ráda, že do paletky dali i neutrální odstín, paráda :) Líčení se ti moc povedlo.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neviem, do akej miery by som tie paletky využila, ale vyzerajú nádherne!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tie paletky očných tieňov sú fakt krásne :) a laky na nechty od Avon ja milujem :)

    http://wexinkawexinka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť