nedeľa 1. mája 2016

dm box: Balea pomocníci za pár eur

Ahojte! Nedávno ma zastúpenie dm drogerie oslovilo s ponukou spolupráce a priznám sa, že som ju veľmi rada prijala. "dm-ko" pozná hádam úplne každý a ja osobne ak mám ísť do drogérie, tak idem vždy práve tam, pretože ponuka produktov aj značiek je jednoznačne zo všetkých slovenských drogérii najrozsiahlejšia. Okrem klasických značiek ponúka dm-ko aj svoje vlastné produktové línie, ktoré sú cenovo veľmi priaznivé a pritom kvalitou porovnateľné aj s drahšími značkami.

Medzi vlastné značky dm drogerie patrí aj Balea, ktorá ponúka produkty telovej, pleťovej či vlasovej starostlivosti. Tri Balea novinky som obdržala na vyskúšanie aj ja. V boxe sa nachádzal sprchový gél, pleťový krém a telové želé. Tak sa poďme pozrieť na jednotlivé produkty bližšie!



Sprchový gél Abenteuerlust má sviežu vôňu broskýň a vodnej ľalie a ako už názov napovedá (oo ako mám len rada nemecké názvy ), láka nás k dobrodužstvám, ktoré sú s letom spojené. Inak povedané, svieži penivý gél, ktorý vás ráno nakopne do celého dňa. 


Na telové želé som bola zvedavá už len kvôli vôni vodnej mäty a melónu, keďže obe vône sú moje obľúbené. Gél vonia sviežo a ľahko, žiadnej presladenej melónovej vône sa báť nemusíte. Konzistenciou mi pripomína polotekutú želatínu, na pokožke sa ľahko rozotiera, jemne ju chladí a rýchlo sa vstrebáva, čiže na leto ideálna záležitosť. Obsahuje aj vitamínový komplex, ktorým pokožku chráni pred vysúšaním. Cena 2,09 €.



Denný krém Teint Perfektion obsahuje mikropigmenty pre zjednotenie a rozjasnenie pleti, poskytuje jej hydratáciu a zjemňuje póry a prvé vrásky. Na pleti je príjemný, po nanesení ho vôbec necítiť a pleť je aj na dotyk vyhladená. Vhodný je aj ako podklad pod makeup. 




Ktoré výrobky Balea máte odskúšané vy? 

Majte sa krásne!


12 komentárov:

  1. Tak tento box sa DMke nádherne podaril. Mňa najviac zaujalo to želé, musí byť úžasné. A za tú cenu ani nehovorím, zajtra ho utekám kúpiť! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten gél ma celkom zaujal :) a posledný podkladový krémik som mala v menšom balení, a bol celkom fajn :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krasny boxik :-) To telove zele vypada opravdu zajimave :-)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Věřím, že tě tahle spolupráce velmi potěšila. Zaujalo mě tělové želé, které bych taky ráda vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa páči už len dizajn krabičky, haha!:) Balea výrobky mám veľmi rada, nikdy nesklamú a to telové želé vyzerá naozaj zaujímavo!:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc pěkný a vydařený boxík. Docela mě zaujalo to tělové želé..

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zaujímavý box a sprcháč musím kuknúť:) a želé si asi zaobstarám:))
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Žele som si kúpila ,hneď ako som ho videla a tá vôňaaaaaa......to je niečo úžasné. Ešte som ho neskúšala, tak neviem ako je na tom s hydratáciou ,ale vôňa je neskutočne svieža a krásna :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To želé zaujalo aj mňa..ešte som o tom nepočula a vyzerá zaujímavo. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Balea má v poslední době ve svém sortimentu spoustu zajímavých novinek :) želé jsem si nemohla nechat ujít a moc se těším až ho vyzkouším!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Start working at home with Google! It’s by-far the best job I’ve had. Last Wednesday I got a brand new BMW since getting a check for $6474 this - 4 weeks past. I began this 8-months ago and immediately was bringing home at least $177 per hour. I work through this link,
    ◐◐◐◐◐◐ w­w­w­.­s­t­a­r­t­-­c­y­b­e­r­.­c­o­m

    OdpovedaťOdstrániť