pondelok 9. mája 2016

Fotenie s vizážou od MonicaInEssence!

Ahojte! Zápočtové a postupne aj skúškové obdobie je už v plnej sile tu a tak nie je toľko času na fotenie a skúšanie nových produktov, keďže môj bežný "makeup of the day" spočíva väčšinou maximálne v Bioderma Hydrabio Perfecteur a špirále, čiže nič, z čoho by ste skákali meter dvadsať :D Aspoň ale dostanú priestor príspevky, ktoré tu nie sú až tak bežné a bude to koniec koncov príjemné oživenie.

Čo vám chcem už dlho predlho ukázať sú fotky, ktoré som nafotila v spolupráci s Monikou (monicainessence) a jej šikovným manželom Alešom, ktorý sa venuje foteniu (mrknite sem). Keď prišiel návrh niečo s touto šikovnou dvojkou nafotiť, tak som neváhala a spravila si za nimi výletík :) Moju vizáž som samozrejme zverila do rúk Monike, pretože nechať sa skrášliť tak šikovnou blogerkou predsa nemám každý deň! A hlavne ma veľmi zaujímalo, ako mi líčenie od niekoho iného bude svedčať. Monika samozrejme nesklamala a výraznejšie líčenie zvládla úplne skvelo! A matnú červenú MAC Ruby Woo odvtedy naozaj potrebujem! Len čakám na vhodnú príležitosť, kedy si ju zaobstarám :)

Potom sa už začali nastavovať svetlá, fotiť, skákať, viať s látkami.. a výsledkom sú tieto forografie! Sú iné, zaujímavé, originálne a práve preto sa mi tak páčia! Alešovi ďakujem za trpezlivosť, Monike zá krásnu vizáž a obom za deň plný zábavy s krásnym výsledkom!





A nejaký ten backstage nesmie chýbať :))





Čo no fotky hovoríte vy? 

Majte sa krásne!

9 komentárov:

  1. pekné zaujímavé fotky :) a Monika odviedla skvelú prácu, krásna :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme, teším sa, že sa ti fotky páčia :) A Monika je úžasná, to súhlasím :)

      Odstrániť
  2. Fotky jsou mega super a makeup dokonalý. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky a máš úžasnú postavu, tie bodyčka sú bomba♡
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť