štvrtok 5. mája 2016

Sally Hansen Diamond Strenght - recenzia

Ahojte! S lámavosťou nechtov bojuje určite veľa z vás a ja sa musím bohužiaľ pridať. Niekedy som s nechtami nemala žiadne problémy a narástli mi naozaj dlhé aj pevné, ale v poslednej dobe je to bieda a neustále sa mi štiepia, lámu a tým pádom ani poriadne nevyrastú. Keď mám nechty nalakované, tak sú na tom o niečo lepšie, preto nosím lak na nechtoch skoro stále a keď momentálne nemám čas alebo chuť na farebný, tak vždy mám aspoň bezfarebný, ktorý používam aj ako podkladový. Práve na takéto účely som si zo stránky elnino.sk vybrala lak Sally Hansen Diamond Strenght, ktorý má nechty spevňovať pomocou diamantového prášku a zamedziť tak ich lámaniu a štiepeniu. Chcela som ho vyskúšať, keďže mi to prišlo ako vhodná voľba pre podkladový lak, ktorý by zároveň nechty spevňoval. Dá sa použiť v jednej vrstve ako podklad alebo samostatne v dvoch pre intenzívne spevnenie. Čo ma prvé potešilo je pomerne veľký obsah, až 13,3 ml. Nevýhodou môže byť pre niekoho nepriehľadná fľaštička, čiže sa nedá presne vidieť, koľko laku ešte zostáva. Druhá vec, ktorú vidím ako pozitívum je tekutejšia konzistencia, čím sa lak naozaj ľahko nanáša a ani po viacmesačnom používaní sa hustota nezmenila, takže sa s ním pracuje rovnako dobre ako na začiatku. Diamantový prášok je na slnku pri nanášaní vidieť, ale je naozaj drobučký, takže na nechtoch ho už potom nezbadáte. A ako teda funguje? Poviem vám rovno, zázraky nečakajte. Nechty sa pod ním samozrejme lámu o ničo menej, ale nie menej ako po použití iného spevňujúceho laku. Za cenu 4,40 € ale dostanete podkladový lak, ktorý vydrží vďaka väčšiemu objemu aj dlhšiu dobu, má super konzistenciu, štetec a rýchlo schne. Takže koniec koncov ho ako základ vo výbave manikúry odporúčam, ale silné nechty vám bohužiaľ nezaručí.



Aké tipy na spevnenie nechtov máte vy?

Majte sa krásne!

6 komentárov:

  1. Ja som od Sally Hansen dávnejšie používala Miracle Cure a pomohlo mi to prejsť si obdobím kedy boli moje nechty brutálne oslabené :) Takže mám túto značku veľmi rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já naštěstí problém s nehty nemám. Většinou je mám stále nalakované a někdy jim dám pauzu, kdy si je každý večer potírám olejíčkem na nehty od Oriflamu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. moj tip na spevnenie je: nelakovat. aspon tri mesiace nenaniest ziaden lak. mne to pomohlo - zo stiepajucich sa slabych nechtov sa stali zdrave. bohuzial akonahle zacnem lakovat, tak sa mi ten zly stav vrati s5 :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skús vyskúšať EVELINE COSMETICS 8in1. Je super napr. po odstránení gelových nechtov a spevňuje celkom dobre. Stojí cca 2-3 E. Mne celkom pomohol ale skôr len na to spevnenie, štiepili sa mi aj tak. Ale tak ja som nikdy nemala krásne nechty ani dlhé….

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten eveline 8in1 je fenomenálny! Ozaj. Všetky v robote na ňom fičíme.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten eveline 8in1 je fenomenálny! Ozaj. Všetky v robote na ňom fičíme.

    OdpovedaťOdstrániť