streda 15. júna 2016

NOVINKY Gabriella Salvete!

Ahojte! Boom okolo paletiek očných tieňov a momentálne aj kontúrovacej palety od značky Gabriella Salvete ste už určite zaznamenali a možno ste si ich stihli medzičasom zadovážiť alebo aspoň naživo okuknúť aj vy. Mne kvôli skúškam v škole trvala recenzia trochu dlhšie, ale predsa som s ňou tu a poviem vám môj názor nielen na tieto paletky. A vás prosím, držte mi palce na posledných dvoch skúškach, nech si môžem konečne vydýchnuť a pustiť sa aj do blogu (a videí!!) naplno! :)

Začnem balíčkom, ktorý mi prišiel ako druhý v poradí. V krásnom balení som si našla kontúrovaciu paletku, lak z limitovanej nude kolekcie a set na úpravu obočia.


Paletka na úpravu obočia obsahuje tri odtiene tieňov a jeden vosk na zafixovanie/úpravu tvaru. V balení nájdeme aj zrkadielko a malý aplikátor s pinzetou, pre nutné prípady úpravy. Tiene sú stredne pigmentované, ale pri nanášaní skoseným štetcom obočie pekne vyplnia a tak isto splní svoju funkciu aj vosk. Len je veľmi pravdepodobné, že človek bude na úpravu používať len jeden z daných odtieňov, ale nebála by som sa ostatné použiť aj klasicky pri líčení očí, aby neostali nevyužité :)




Paleta na kontúrovanie obsahuje bronzer, lícenku a rozjasňovač. Bronzer má stredne hnedý odtieň a tvár sa s ním dá vykontúrovať prirodzene a viac menej sa to s ním nedá prehnať, čo je dobré aj pre tie, ktoré si v kontúrovaní nie sú ešte úplne isté a učia sa. Lícenka má veľmi pekný odtieň a obsahuje výrazný zlatý shimmer, čiže rozjasňovač mi už k nej príde zbytočný, keďze sama o sebe vytvára dosť výrazný lesk. Rozjasňovač ale môžeme použiť aj do vnútorného kútika, pod obočie alebo nad hornú peru. Pigmentáciu majú všetky tri odtiene výbornú, ale pripravte sa, že aj dosť výrazne pri naberaní prášia.




Tu vidíte použitú paletku na obočie a aj set na kontúrovanie.



Nude odtiene na nechtoch mám všeobecne v obľube. Hodia sa ku všetkému, nechty s nimi pôsobia elegantne a upravene a aj keď sa náhodou trochu ošúchajú, nie je to tak vidieť. Tento krásavec má označenie 04 Silvia. Aj keď sa to na lakoch nikde nepíše, tak neschnú do klasického povrchu, ale sú akoby jemne pieskové a matné. Mne sa tento efekt páči, klasických nude lakov mám veľa, tak tento aspoň niečím vyniká. Fotka na nechtoch je fotená po troch dňoch od nalakovania a vidíte, že lak drží bez zmeny, čiže výdrž veľmi chválim a pozriem sa aj po ostatných odtieňoch. 



Paletky očných tieňov obsahujú v balení 10 odtieňov, medzi ktorými nájdete tiene matné aj metalické, svetlejšie aj tmavšie, čiže s nimi vytvoríte veľmi veľa druhov líčení, všetko ale v neutrálnych a univerzálnych tónoch. V ponuke sú dve varianty, 01 Rose a 02 Nude. Pigmentácia je dobrá, hlavne pri metalických odtieňoch. Sú to podľa mňa v pomere cena/kvalita (cena okolo 6 €) jedny z najlepších paletiek, aké sa dajú v sortimenty drogérií nájsť. 




Riasenka Panoramico má krásny obal v zlatoružovej farbe, ktorý ma zaujal už na prvý pohľad. Kefka je klasická, s kratšími a dlhšími štetinkami. (Bohužiaľ som ju zabudla odfotiť). Pracuje sa s ňou dobre, nanáša primerané množstvo farby a riasy pekne vytočí a zvýrazní. Počas dňa neopadáva a nerozmazáva sa.


Tu vidíte jednoduché líčenie s použitím tieňov z paletiek a taktiež som pri líčení použila aj vyššie spomínanú riasenku.



Zaujal vás niektorý z týchto produktov?

Používate značku Gabriella Salvete?

Majte sa krásne!

10 komentárov:

  1. Ty paletky vypadají skvěle, chci si jednu z nich pořídit, ale nevím kterou :D. Ještě mě zaujalo to trio na tvář, ale hodně jsem četla, že hrozně práší, takže si ho asi nechám ujít
    Double Infinity by Ella

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som za mňa viac odporúčala tú ružovú, ale samozrejme je na tebe, aké farby sa ti hodia viac a v ktorých sa lepšie cítiš :) To áno, práši dosť..

      Odstrániť
  2. Wow, najviac ma zaujala kontúrovacia paletka a paletka očných tieňov. Momentálne mám highliter aj bronzer od Catrice a zatiaľ mi vyhovujú.
    Ale po tých tieňoch sa budem musieť poobzerať, lebo vyzerajú fakt skvelo.
    A lak je TOP :)) mám veľmi rada také nude farbičky, aj keď teraz mám výrazné bordové nechty :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa na tiene pozri, myslím, že takúto paletku využije každý :)) A lak je naozaj super, až teraz na štvrtý deň sa začal trošku z krajov ošuchovať, ale úplne minimálne, čiže s výdržou som veľmi veľmi spokojná :) Ja to tiež takto striedam, niekedy nude a niekedy úplne vamp bordová :D

      Odstrániť
  3. Paletky na obočie aj na konturovanie vyzerajú naozaj super!:) Na fotkách si nádherné nalíčená♥ Lak tiež vyzerá dobre, má krásnu farbu:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti! ♥ Všetky produkty ma vlastne príjemne prekvapili, až na malé nedostatky :)

      Odstrániť
  4. Oooo mne sa teda velmi paci ten lak na nechty- to je nádhera ! . Ale treba mat aj take krasne nechty na to , ake mas :-) ten set na obočie vyzera dobre , je fajn , ze tam dali az tri odtiene , musim sa po tom poobzerať :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lak je naozaj super, hneď ako budem mať cestu do drogérie, musím pozrieť aj ostatné odtiene v ponuke :) A nechty som mala práve doteraz v dosť zlom stave, ale konečne sa dali trochu dokopy a sú pevnejšie a dlhšie :)

      Odstrániť
  5. Paletka očných tieňov vyzerá veľmi pekne, značka sa mi zdá čím ďalej tým lepšia, čo sa týka dizajnu, veľmi som ju zatiaľ neskúšala, takže o kvalite neviem povedať nič.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, pozývam ťa na GIVEAWAY na blogu mojej sesternice :)

    http://partofnicol.blogspot.sk/2016/06/mary-kay-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť