štvrtok 9. júna 2016

PREMENY - Nevesta a 4 družičky

Ahojte! Keďže bol máj plný svadieb, tak som sa aj ja samozrejme viacerých ako vizážistka zúčastnila a tak mám v počítačí plno fotiek, ktoré vám postupnem ukážem. Jednou z mojich obľúbených svadieb bola určite tá Miškina, ktorá je krásna nie len zvonku, ale aj zvnútra. Okrem nej som líčila jej mamu, sestru a aj 4 družičky.

Svadobné líčenie sme po dohode na skúške zvolili v zlatistých tónoch a pery sa niesli v znamení cyklaménovej, ktorú Miška nosí takmer stále a cíti sa v nej najlepšie. Pre zvýraznenie očí nechýbala samozrejme linka a trsy mihalníc.



Malý backstage




Miškinej sestre som vytvorila líčenie s hnedým metalickým tieňom, ktorý som tiež doplnila trsmi a linkou. Tu vidíte, že niekedy naozaj netreba ani používať veľa odtieňov a pracne farby blendovať a veľmi pekný efekt spraví aj takýto mono look :)



Družičky mali zladené šaty do jemných broskyňovo-ružových tónov a tak sa aj líčenie nieslo vo farbách ružovej, perleťovej až sivej. 










 Ja som šťastná, že som mohla byť súčasťou príprav týchto krásnych dievčať a budem rada, ak mi napíšete, či sa vám tieto premeny páčia, prípadne ktorá je váš favorit!

Majte sa krásne!

10 komentárov: