utorok 5. júla 2016

Dermacol novinky!!

Ahojte! V dnešnom článku vám ukážem množstvo produktov, ktoré si Dermacol pripravil na aktuálne letné obdobie. Ako sme pri Dermacol dekoratívnej kozmetike zvyknuté, je opäť plná farieb a nájdu si v nej obľúbencov hlavne mladšie ročníky. Naopak úplne univerzálne sú produkty na ochranu pred slnkom a po oplaľovaní, ktoré využijú všetci. Tak sa poďme na ne pozrieť!


Balzamy na pery Love Lips sú podľa mňa skvelé svojím výberom farieb, vôní či príchutí. Vľavo vidíte odtieň Candy a vpravo Juicy. Candy obsahuje aj drobučkú perleť, ktorá ale na perách nie je vidieť a má nenápadnú marhuľovú farbu. Vôňou mi pripomína detské orbitky, ktoré milujeme asi všetci. Juicy je bez trblietok a na perách je trošku výraznejší. Vonia výrazne po ovocných cukríkoch a odporúčam ho už len kvôli tej vôni, lebo tá je naozaj úžasná!


Neónové mini laky na nechty sú v ponuke už viacero sezón a na bielom podklade sú naozaj svietiaco neónové, takže ak máte rady pestrú letnú manikúru, tak na ne pozrite, v ponuke je množstvo odtieňov.


Farebné púdre na vlasy som skúšala už minulý rok, keď som si s nimi vytvárala účes na festival a nebola som jediná, počas festivalu som videla veľa dievčať, ktoré práve tieto púdre mali a veselo si s nimi vlasy farbili. Tento rok prišli aj v nových odtieňoch a ja som veľmi zvedavá, ako bude vyzerať trblietavá zlatá a čierna. Keď ich použijem tak sa s vami určite podelím o výsledok!


Farebné riasenky a linky k letu taktiež patria a aj keď ich nepoužívam veľmi často, tak niekedy dostanem chuť ozvláštniť líčenie práve týmto spôsobom. Riasenka má klasickú kefku, riasy nezlepuje a už po jednej vrstve sú výrazne zafarbené. Linka má fixový hrot a nakreslite s ňou aj tú najtenšiu linku.



A už sa dostávame k telovej strarostlivosti o pokožku vystavenú slnku. Na vyskúšanie som dostala opaľovací krém s ochranným faktorom 50, ktorý je síce určený pre deti, ale u mňa určite nájde uplatnenie, pretože na niektorých častiach tela mám alergiu na slnko a preto používam prípravky s vyšším ochranným faktorom. Po opaľovaní je v ponuke Regeneračný a hydratačný balzam vo veľkom 400 ml balení a veľmi ma zaujalo aj Telové mlieko do sprchy s D-Panthenolom a extraktom z uhorky, ktoré nanesiete v sprche na mokrú pokožku, následne opláchnete a už klasické telové mlieko nemusíte použiť. 


Čo vás z Dermacol noviniek zaujalo najviac?

Majte sa krásne!

6 komentárov:

  1. myslela som si že tie farebné púdre na vlasy sú očné tiene :) ale tak asi sa to dá aj tak použiť,nie? :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa by boli na to veľmi suché, keďže chytajú až na vlhké vlasy :) Ale odtieňovo by sa na to úplne hodili :D

      Odstrániť
  2. to telove mlieko do sprchy po opaľovaní znie veľmi dobre určite upokojí pokožku a hlavne niekomu ako mne keď ma chytá do červena. Tie mihalnice sú úžasne páči sa mi ten nápad:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Najviac ma zaujali produkty na slnko. A farebnú špirálu by som si určite nikdy nekúpila :D jednu som už mala, ale nejako ma to nechytilo.
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mě z těchto novinek nejvíce zaujaly řasenky a linky, ty plánuji omrknout :-)


    Ráda bych tě pozvala na velkou letní giveaway, o balíček produktů Maybelline, která právě probíhá na blogu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mňa veľmi zaujali nové Love Lips, s nimi som mala skvelú skúsenosť takže by som ich rada vyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť