pondelok 29. augusta 2016

Letná kolekcia AVON GLOW

Ahojte! Aj keď sa leto pomaličky blíži ku koncu, tak dúfam, že si ho ešte stále užívate a okrem krásnych zážitkov vám prinieslo aj opálenú žiarivú pokožku. A v dnešnom článku vám ukážem produkty, ktoré opálenie ešte zvýraznia a ak slniečku príliš neholdujete a pokožku máte stále svetlú, tak vám môžu pomôcť dosiahnuť bronzovú tvár aj bez opaľovania.

Reč je o produktoch AVON GLOW. Táto letná kolekcia je v ponuke každý rok a aj keď sa vždy o niečo líši, základ má rovnaký. Mne sa s ňou automaticky spájajú bronzové guľôčky, ktoré sú už taká klasika, ktorú vyskúšal hádam každý. Poďme sa ale pozrieť, čo všetko som z tejto kolekcie vyskúšala ja a ako sa mi jednotlivé produkty pozdávajú.



Bronzové guľôčky som vyskúšala v dvoch odtieňoch. Teplejší odtieň Warm Coral (vľavo) obsahuje broskyňové, svetlo hnedé a tmavšie bronzové odtiene a v druhom odtieni Radiant Glow (vpravo) nájdeme aj ružovú farbu, čím dodáva pleti nie len opálený vzhľad, ale aj zdravú farbu. Pigmentácia oboch odtieňov je veľmi dobrá a taktiež aj výdrž je na jednotku, takže pre mňa sú toto jasní obľúbenci celej kolekcie! 


Tu vidíte odtieň Warm Coral nanesený ako klasický bronzer.


Multifunkčná tyčinka v odtieni Blushing Coral je vhodná svojou farbou hlavne na líčka, ale peknú jemnú farbu dodá aj perám. Pigmentácia je skôr slabšia, takže prehnať to s ňou určite nemôžete. Nie je parfemovaná a má krémovú konzisteciu, takže sa ľahko zapracuje do pleti.



Rúže Avon Glow majú vysúvacie úzke balenie, ktoré ukrýva skosenú tyčinku. Pigmentácia je stredná, sú o niečo mäkšie ako klasické rúže, ale veľmi mi vyhovuje ich hydratácia, vďaka ktorej sú na leto úplne ideálne.


Odtieň Nude Sand


Odtieň Sunset Pink


Poznáte túto kolekciu?

Čo vás z nej zaujalo najviac?

PS: Zajtra odlietam na Santorini, tak nezabudnite sledovať Instagram!

5 komentárov:

  1. Kolekce vypada docela povedene, nejvice me zaujaly bronzujici perly :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super super :) ja mam tu tyčinku v bronzovej farbe a je to idealny bronzer , nieco podobne ako rozjasnovac mary kay v bronze odtieni :) tuto kolekciu mam tiez rada.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. už si musím kúpiť takýto nejaký produkt v guličkách :) vyzerá to krásne :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Urcite skus tie bronzové guličky , to je taka overená klasika od avonu , vydrží ti to roky a je to fakt kvalitný výrobok :)

      Odstrániť
    2. Súhlasím, vydržia veľmi dlho a kvalitou sa dajú porovnať aj s drahšími značkami :)

      Odstrániť