nedeľa 18. septembra 2016

Prečo aj ja milujem TANGLE TEEZER

Poviem vám rovno, dlho som sa mu vyhýbala a ani neviem prečo. Možno preto, že bol všade a také veci ma príliš nelákajú. Už je to ale nejaká doba, čo veľký boom okolo týchto vlasových pomocníkov pominul a tak som sa rozhodla, že je správny čas, aby sa dostal jeden aj do mojich rúk.

Môj Tangle Teezer je zo stránky elnino.sk, kde je v ponuke množstvo farieb a aj viacero prevedení, takže som sa najprv musela rozhodnúť, aký by najlepšie vyhovoval mojim predstavám. Voľba padla na Tangle Teezer The Original vo farebnom prevedení Candy Floss. Zabalený prišiel v priehľadnej plastovej krabičke a hneď po vytiahnutí mi skvelo padol vďaka svojmu tvaru do ruky, ale s vyskúšaním som musela počkať, až kým si umyjem vlasy, keďže si ich rozčesávam ešte vlhké. A tu sa dostávam k tomu, že Tangle Teezer je vhodný a šetrný k vlasom, či už si ich rozčesávate na sucho alebo na mokro, čo mi príde ako super vec, keďže každý má vo zvyku niečo iné. A tak teda prišiel čas prvého vyskúšania a ja som ostala ohromená! So žiadnou kefou ani hrebeňom som sa tak rýchlo a príjemne ešte nikdy nerozčesala. Celé rozčesávanie mi s ním trvá asi 15 sekúnd, ale zvyknem sa prečesávať znova a znova, pretože vďaka výbežkom s dvojakou dĺžkou je to aj veľmi príjemné na pokožku hlavy. A teraz bohužiaľ ľutujem, že som sa tou vlnou Tangle Teezru nenechala pohltiť aj ja a nevychutnávala som si takéto rozčesávanie už omnoho skôr.. Ale ako sa hovorí, lepšie neskoro, ako nikdy!






Máte aj vy svoj Tangle Teezer?

Alebo ho obchádzate ako ja doteraz? :)

Majte sa krásne!

5 komentárov:

  1. ja ho zatiaľ obchádzam, aj keď už je o ňom dlho počuť všade :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tangle teezer zbožňujem, používam ho už roky :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja tomuto trendu stále odolávam :D Mám prirodzene vlnité až kučeravé vlasy, preto sa za bežných okolností nečešem :D len mokré vlasy. A na to mám svoj obľúbený hrebeň z Body shopu, s ktorým som maximálne spokojná a neplánujem ho vymeniť. Aj keď tie kefy vyzerajú fakt skvelo :)
    World of Nicol | Back to school giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja používam Tangle Teezer už pár rokov a som veľmi spokojná.. najmä, keď ma nikto a nič nedonúti ísť si podstrihnúť končeky ... tento hrebeň mi ich bezbolestne rozčeše... je fakt šetrný a praktický a skvelo sa čistí.. fakt to bolaa kúpa, ktorá sa oplatila:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tangle Teezeru som sa taktiež riadne dlho vyhýbala, ale keď som si ho objednala bola to proste láska na prvý pohľad! ♥ Aj čo sa týka dizajnu, aj čo sa týka účinnosti.. akurát mi na ňom vadí že mám po ňom občas vlasy také "spľasnuté" :D Skvelá recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť