sobota 1. októbra 2016

PUPA MILANO Velvet Garden - recenzia + líčenie

Ahojte! Limitované kolekcie sú niečo, čo je výnimočné už len tým, že jednotlivé kúsky si môžete zaobstarať len krátku dobu a kto zaváha, tak sa už k vysnívanému produktu pravdepodobne nedostane. Limitované kolekcie robí veľa značiek, ale niektoré sú nimi priam známe a my už len nedočkavo čakáme, kedy sa nová limitka objaví a prezradí, na čo všetko sa môžeme tešiť. A ak by som mala vybrať jednu kozmetickú značku, ktorá je u nás dostupná a hlavne aj cenovo prístupná pre všetkých, tak by to bola určite PUPA MILANO. Ich limitky sú vždy krásne dizajnovo spracované, obsahujú produkty k danému obdobiu, ktoré ale využijete celoročne a výber produktov je naozaj široký, takže nie je možné, aby vás nechali chladnými :)

Aktuálna kolekcia, ktorú nájdete v predajniach PUPA MILANO nesie názov Velvet Garden a ponúka spektrum farieb od telových nude odtieňov, cez ružové až fialové, ktoré ponúkajú alternatívu aj pre tie odvážnejšie z nás. Obaly sú plné kvetov v kombinácii so zlatou, čo pôsobí žensky a luxusne.


Prvý produkt poteší myslím väčšinu z vás, lebo sa jedná o paletku tieňov v neutrálnych odtieňoch, v ktorej nájdeme zamatové aj lesklé tiene, všetky úžasne jemne namleté, krásne pigmentované a s dlhou výdržou. Pupart v odtieni 009 je teda skvelou voľbou na denné aj večerné líčenie, či už ste v makeupe odvážnejšia alebo sa držíte skôr nenápadnosti :)




Velvet Garden Duo Eyeshadow sú mono tiene, ktoré sa ale skladajú vo svojom vnútri z dvoch ladiacich farieb, svetlejšej a výraznejšej. Obe farby obsahujú perleť a ja som si obľúbila ich použitie takým štýlom, keď svetlý tieň nanesiem na celé viečko a tým tmavším spravím linku. Zaberie to minútku a výsledný efekt je skvelý! Oditeň vľavo je 002, vpravo 001.


Na ukážku prikladám líčenie, pri ktorom som použila tiene z paletky a aj z fialového dua!



Rúže na pery I'm prichádzajú v tejto kolekcii v 4 odtieňoch, pričom si prídu na svoje nositeľky prirodzených farieb, ale aj tie, čo sa ničoho neboja a radi experimentujú. Obal týchto rúžov je pevný, kvalitný a v krásnom, ku kolekcii ladiacom, fialovo-zlatom prevedení. 



Odtieň 312 je najtmavším z celej kolekcie, ale pre mňa je absolútne top! Táto farba mi príde na jeseň ako stvorená a líčenie je s ňou naozaj neprehliadnuteľné. A najviac ma teší výdrž, ktorá je pri takýchto farbách veľmi dôležitá. V tomto obstál tento produkt na jednotku, absolútne sa nerozpíja ani pri jedle, stráca sa úplne minimálne a ani po 4 hodinách nepotreboval žiadne úpravy, takže za mňa veľké ÁNO.



Odtieň 311 je červenoružová farba, tiež veľmi sýta a výrazná. Pigmentácia a výdrž je taktiež super a ešte musím vyzdvihnúť vôňu týchto rúžov. Voňajú jemne "koláčikovo".


Velvet Garden Blush sa nachádza v zlatom obale a vnútri skrýva veľké zrkadielko a mozaiku tvorenú tlmenými odtieňmi ružovej, ktoré po zmiešaní dodajú tvári prirodzenú farbu, ktorá sa v líčení krásne dopĺňa s ostatnými produktami.



Riasenka Vamp! je veľmi obľúbená vo svojej klasickej verzii, ale v kolekcii Velvet Garden prichádza vo fialovom odtieni, ktorý ale nie je príliš výrazný či žiarivý, takže je naozaj nositeľný a naviac obsahuje drobné trblietavé čiastočky, ktoré dodajú líčeniu zaujímavý vzhľad. 



Maxi ceruzka na oči v odtieni 001 je čierna klasika, ktorá vďaka svojej mäkkosti a skvelej pigmentácii poslúži hlavne na rozmazanú linku, ktorú vytvoríte aplikátorom na druhom konci. 


Laky na nechty Lasting Color Gel nechýbajú ani v tejto kolekcii a prichádazjú v 5 nových odtieňoch. Na fotke vidíte z ľavej strany: 170, 171, 172.


A tu už vídite, ako vyzerá celkové líčenie s použitím očných tieňov, fialovej riasenky na dolných mihalniciach, rúžu odtieň 312 a lícenky.



Čo vás z tejto kolekcie zaujalo najviac?

Tiež siahate na jeseň po výraznejších farbách?

Majte sa krásne!

8 komentárov:

  1. Produkty vyzerajú skvelo a určite na ne pozriem aj v obchodíku. Najviac ma zaujal tmavý rúž a tvárenka! :) A laky majú tiež pekné odtiene a navyše som ich už pár vyskúšala a nikdy nesklamali :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite pozri, dúfam, že ťa aj nažio niečo zaujme! A ten rúž je láska, nedám ho z ruky :) A s lakmi súhlasím, od Pupy ich používam momentálne najčastejšie :)

      Odstrániť
  2. Ten ruuuuuuuuuuuuuz !!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Inak ak spirala ma sľubný "kartacik" :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Že je skvelý!! Áno, to má, super sa s ním pracuje :)

      Odstrániť
  3. Tmavá rtěnka je boží, vlastně obě a úplně vše. Pupa se rozjela, moc krásné produkty :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že sa aj tebe produkty páčia :)) Tým tmavým rúžom sa mi úplne trafili do vkusu :)

      Odstrániť
  4. Wow, ta rtěnka je nádherná. Opravdu skvělá limitka.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. 312ku som si kúpila aj ja. Zatiaľ na ňho veľmi nemám odvahu do práce, ale večer do mesta ho zoberiem čoskoro :)

    OdpovedaťOdstrániť