piatok 11. novembra 2016

dm drogeriemarkt Blogger event

Ahojte! Pár týždňov dozadu som strávila víkend na evente, ktorý pre blogerky pripravilo dm-ko. A keďže sa mi celý program od začiatku až po koniec veľmi páčil, tak som sa rozhodla pár slovami a hlavne fotkami podeliť o tento zážitok aj s vami.

Ubytované sme boli v hoteli LOFT v Bratislave, kde sme v piatok začínali večerou v hotelovej reštaurácii Fabrika, ktorá je ale voľne prístupná, takže ak budete mať cestu, určite sa zastavte. Milá obsluha, pekné priestory a hlavne úžasné jedlo, tomu som naozaj nemala čo vytknúť! V sobotu nás doobeda čakala prezentácia privátnych dm značiek a krátky fotoworkshop vedený fotografkou Zuzkou Gavulovou. Poobedný program nám až do poslednej chvíle tajili, takže sme vôbec nevedeli, čo nás čaká. Prekvapením bola vlastná tvorba, resp dotvorenie oblečenia, ktoré nám bolo poskytnuté a vytvorenie si tak outfitu na večer. Po celú dobu nám bola k dispozícii stylistka Barbora Yurkovic a aj keď som sama nevedela, čo vytvorím a ako môj outfit dopadne, tak som nakoniec bola veľmi spokojná a tento nápad chválim, myslím, že nás to celkom pohltilo a bola to super zmena oproti všetkým čisto oddychovým akciám. Ešte spomeniem, že na zdobenie sme mali k dispozícii len produkty na líčenie, čiže to bola taká výzva, ako rôzne sa dá kozmetika využiť :) Potom nasledovalo fotenie a postupne sme sa presunuli na večeru a zavŕšili spoločne super deň. Ešte raz ďakujem zastúpeniu dm drogeriemarkt za pozvanie a dievčatám za super spoločnosť!









Môj výtvor :) Škoda len, že kresba nevydrží vypratie, inak by som ho nosila určite aj bežne. 





Instax na pamiatku..


A bez jedla by to samozrejme nešlo!



Majte sa krásne!

4 komentáre:

  1. tak konečne vidím ako to tam všetko prebiehalo :) aj keď som v tom čase sledovala na IG tvoje stories :) vyzerá to na naozaj skvelú akciu! :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť