pondelok 14. novembra 2016

Líčenie v štýle talianskej elegancie s Giordani Gold od Oriflame

Ahojte! Nedávno sa na portáli kamzakrasou.sk konala pre blogerov súťaž, do ktorej mohli prihlásiť svoj blog a ak postúpili ďalej, tak ich úlohou bolo vybrať si 4 výrobky Giordani Gold od Oriflame, pomocou ktorých vytvoria líčenie v štýle talianskej elegancie pri príležitosti 40. výročia značky GG.

Ja som túto možnosť dostala tiež a tak vám dnes ukážem, aké produkty som zvolila a aké líčenie sa mi aj s ich pomocou podarilo vytvoriť.


Na fotke môžete vidieť kompaktný púder Giordani Gold Jewel odtieň Light, paletu očných tieňov Giordani Gold Quadro v odtieni Radiant Plum, rúž na pery Giordani Gold Iconic s SPF 15 v odtieni True Red a matný rúž Giordani Gold Iconic Matte v odtieni Dusky Rose. Všetky tieto produkty spája nádherne prepracovaný a kvalitný obal. Čo sa týka samotných produktov, aj tie by mali byť na vyššej úrovni, keďže sa jedná o najluxusnejšiu radu v ponuke Oriflame. S rúžmi som už dávnejšie mala skúsenosť, tak som bola zvedavá, či mi sadnú aj tieto a tešila som sa aj na vyskúšanie očných tieňov a púdru.  


Paleta očných tieňov Giordani Gold Quadro v odtieni Radiant Plum ma zaujala svojimi farbami už na prvý pohľad. Hlavne na jeseň obľubujem na očiach odtiene ružovej/bordovej a kombinácii s jemnou nude a metalickým taupe odtieňom som nemohla odolať. A dobre som urobila! Tiene sú dobre pigmentované, metalický tienik dokonca ešte viac ako ostatné a veľmi ľahko sa nanášajú a zapracovávajú, čiže stačí naozaj malá chvíľa na vytvorenie požadovaného líčenia.


Oba rúže, matný aj klasický, majú príjemnú konzistenciu, nevysúšajú pery a sú dobre pigmentované. Pri matnom je finish skôr polomatný ako matný, ale pery zvláda aj hydratovať a na výdrži mu to neuberá. 


Kompaktný púder Giordani Gold Jewel má dokonalý obal, ktorý sa v žiadnej kozmetickej taštičke nedá prehliadnuť. Vnútri sa nachádza ešte zrkadielko a labutienka. Ja vlastním odtieň Light, ktorý sedí aj veľmi svetlej pleti. Na tvári je príjemný, pleť jemne zmatní a vytvorí zamatový efekt, ktorý v žiadnom prírpade nepôsobí umelo a "zaprášene".


A teraz už poďme k líčeniu! Rozhodla som sa vytvoriť dve verzie, jednu s výraznejšími perami, druhú zameranú skôr na oči. 


Prvému líčeniu dominuje červený rúž, ktorý si s Talianskom určite spájam. Na oči som k nemu použila taupe metalický tieň z paletky, ktorý som naniesla na celé viečko a potiahla aj smerom k vonkajšimu kútiku. Pleť som samozrejme na záver zjednotila kompaktným púdrom.



Pri druhom líčení som už použila z paletky všetky očné tiene a dodala som tak očiam dramatickejší, no stále elegantný, vzhľad. Červený rúž som vymenila za odtieň Dusky Rose, ktorý sa k plum odtieňom na očiach skvele hodí. 






Ktoré líčenie vás zaujalo viac?

Používate kozmetiku Giordani Gold?

Majte sa krásne!

12 komentárov:

  1. Obě verze vypadají moc dobře, tak je těžké vybrat tu lepší. Ale když bych musela vybírat, tak asi ty oči. Ale pěkné jsou obě verze.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti za názor. Mne je momentálne farbami bližšia tiež tá druhá verzia :)

      Odstrániť
  2. pre mňa sa viacej hodi ten odtieň ružu dusty ale tebe veľmi pristanu obidva a k tym tvojim dlhym mihalniciam pasuje pekne ten červený veľmi pekne, puder je tiež pekny:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) To áno, výrazné mihalnice a červený rúž je taká pekná klasika :) A púder som si obľúbila veľmi, krásny obal aj efekt na tvári.

      Odstrániť
  3. máš krásnu pleť a brutálne mihalnice!! Inak, vybrala som si presne tú istú paletku :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť