nedeľa 13. novembra 2016

Mary Kay Runway Bold gélové očné linky - tip na darček!

Ahojte! Aj vám sa zdá, že sú vianočné výzdoby už takmer všade? Ja sa tomu každý rok čudujem a vždy mi to príde predčasné, ale keď som sa nad tým zamyslela, tak je to vlastne aj dobre, pretože mi to aspoň pripomína, že by som sa mala začať pozerať po vianočných darčekoch pre mojich blízkych. Väčšinou sa snažím všetko vybaviť skôr, aby som nemusela nič zháňať na poslednú chvíľu, ale tento rok mi to zatiaľ akosi nevyšlo, no už na tom pomaly pracujem a prvé darčeky sú už bezpečne doma :)

A keďže viem, aké je ťažké nájsť niekedy ten pravý darček, či už pre niekoho z rodiny alebo pre blízkych kamarátov, tak som sa rozhodla dať vám tip na jeden kozmetický produkt, ktorý som si sama v poslednej dobe veľmi obľúbila a určite by som sa mu pod vianočným stromčekom potešila. Tak verím, že ak aj vy stále hľadáte napríklad pre kamarátku to pravé, čo by jej spravilo radosť, tak vás týmto inšpirujem! Pretože ja by som týmto produktom svoju najlepšiu kamarátku určite potešila :)


A o čom je teda reč? O gélových linkách! Linky sú po riasenke a makeupe asi najviac používaný kozmetický produkt. Už len v mojom okolí mám toľko ľudí, ktorí bez očných liniek nevyjdú ani z domu a ak by ich nemali, vôbec by sa necítili vo svojej koži. A nie je sa čomu čudovať, linky totiž dokážu naozaj veľa. Zvýraznia oči, dodajú im dramatickejší vzhľad a hlavne sa prispôsobia akejkoľvek situácii a líčeniu. Tenké, hrubé, nenápadné, extrémne... Aké si len zažiadate. Jediná vec, čo ma na nositeľkách liniek mrzí je, že sa často držia klasickej čiernej. Tá je síce stále in, nič sa ňou nepokazí, ale niekedy pôsobí príliš tvrdo a padne vhod ju zameniť za niečo iné. A čo teda odporúčam a aké linky môžete momentálne vidieť na mne? Zlatú a hnedú! Môžu pôsobiť jemne aj výrazne, dajú sa použiť samostatne na 5 minútové denné líčenie, ale aj na výrazný večerný sviatočný look. Predstavte si zlatú linku k hnedým dymovým očiam... Nádhera!


A teraz sa poďme pozrieť, ako vyzerajú linky na očiach!


Použitá hnedá linka


Hnedá v kombinácii so zlatou

Za mňa sú teda linky Mary Kay Runway Bold ideálnym adeptom na darček pre blízku kamarátku. Využije ich nie len v sezóne plesov a večierkov, ale spoločnosť jej budú robiť počas celého roka. V balení sa nachádza aj aplikátor, takže aj tie, čo doma nemajú vlastné štetce od výmyslu sveta, nebudú mať problém. A čo je na týchto linkách najlepšie? Ich výdrž. Nanesiete, uschnú a už sa nehnú.

Patríte aj vy k tým, ktoré bez liniek nedajú ani krok?

Majte sa krásne!

10 komentárov:

  1. Linkyvypadají skvěle, líbí se mi, že v jednom kalíšku jsou dvě barvy, velmi praktické. A na podzim jsou tyhle barvy naprosto úžasné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno a je super, že sú normálne predelené, takže nie je problém s naberaním farby :)

      Odstrániť
  2. ako sme hovorili, tieto linky sú naozaj top! :) ich konzistencia, pigmentácia, výdrž...jednoducho toto sú naozaj vydarené kúsky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tieto novinky jednoducho vyšli, som zvedavá ešte na tieniky, keď sa k nim konečne dostaneme :)

      Odstrániť
  3. Ozaj skvelý tip na darček, tieto očné linky som si zamilovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sme dve! Ale keď sú také super, tak sa ani nedá inak :)

      Odstrániť
  4. Linka je naozaj krásna a veľmi pekne ti zvýrazňuje oči. Naozaj krása :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wow vyzerá perfektne asi si ju objednám, keď budem robiť objednávku :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť