štvrtok 3. novembra 2016

Voňavé novinky Mary Kay

Ahojte! S vônami je to veľmi individuálne. Niekto si nájde tú "svoju" a drží sa jej celé roky, iní zase radi experimentujú a vône striedajú. Ja patrím do tej druhej kategórie a priznám sa, že som si ešte žiadnu vôňu nekúpila dvakrát, pretože vždy objavím nejakú novú, ktorej chcem dať šancu :) A tak som sa veľmi potešila, keď som dostala možnosť vyskúšať aj novinky Mary Kay v oblasti vôní. 


Toaletná voda Enchanted Wish patrí medzi ovocno-kvetinové vône a aj keď by ste možno podľa zloženia, v ktorom sa nachádza napríklad jablko, pomarančový olej, ananás, ľalia, pivonka či pižmo, tipovali túto vôňu skôr na ľahšiu, tak by ste boli intenzitou prekvapené, pretože aj keď vonia sviežo, je pritom dostatočne silná, aby zaujala a hlavne sa dlho na pokožke či oblečení udržala. A k tomu má ten najrozkošnejší flakón, aký som za poslednú dobu videla!




Trblietavý sprej Be Delighted ma nepotešil o nič menej ako vôňa, pretože všetko, čo je trblietavé, sladko voňajúce a má krásny obal, chcem! A tento telový sprej to spĺňa. Má jemnú sladkú nevtieravú vôňu, trblietky, na ktoré sa už teším počas plesovej sezóny a kombináciu ružovej s bielymi bodkami na obale.. Viac mi netreba! :) Tento sprej môžete naviac doplniť sprchovým gélom a telovým krémom z rovnakej kolekcie. 




Ako to s vôňami máte vy?

Napíšte mi do komentárov!

12 komentárov:

  1. Pokaždé když si nějaký parfém koupím, tak si říkám, že až mi dojde, tak si koupím stejný, ale většinou vždycky narazím na nějaký jiný, který si vezmu místo něj :). Ještě nikdy se mi nestalo, abych si dvakrát po sobě koupila stejný parfém.
    BeautyOfLife blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sme úplne rovnaké :) Podľa mňa je toľko krásnych vôní, že je možno aj škoda, držať sa dlhú dobu jednej :)

      Odstrániť
  2. Tie makrónky 💜🙈. Ja to s vôňami mám ťažké ... respektíve ony so mnou :-) akonáhle si zadovážim nový kúsok , tak ma po pár dňoch omrzí , alebo sa mi sprotiví - tak preferujem len malé flakóniky. Potom sú take , ktoré ma potešia vždy :-) versace - yellow diamond a Calvin klein - euphoria. Ja mám tento trblietavy sprej a ta vôňa je prekraaaaaaaaaasna :-) aj sprcháč a telový krém sú úžasne , povedala by som, že ten telový krém cítiť na tele dokonca oveľa dlhšie ako sprej :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja makrónky veľmi nejem, ale na fotky sa hodili úplne dokonalo :D Mne sa našťastie ešte asi nestalo, že by sa mi nejaká vôňa nejak rýchlo prestala páčiť... Ja mám skoro všetky vo veľkých baleniach, tak by to nebolo nič moc :D To áno, sprej sa tiež veľmi vydaril, akurát dnes som si ním osladila deň :)

      Odstrániť
  3. Ja som si ten telový sprej maximálne zamilovala <3 Vždy som zbožňovala sladké vône takže mi úplne vyhovuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to keď si na sladké vône, tak je ako robený pre teba :))

      Odstrániť
  4. Ja patrim do tej istej kategorie ako ty🙂, stale skusam nieco nove, takze nemam nejaku ktorej by som sa drzala ako kliest.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Oooo!! Wish má naozaj prekrásny flakón ale čo je viac ako trblietkýýýý??! ♥♥♥

    Candy ♥

    OdpovedaťOdstrániť