piatok 16. decembra 2016

Tipy na vianočné darčeky z dm drogerie!

Ahojte! Vianoce sú už takmer tu, ale predsa len sa nájdu medzi nami určite aj také, ktoré ešte všetky darčeky nevyriešili :) Ja sama ešte potrebujem niečo dokúpiť a tak som sa rozhodla dať vám dnes zopár tipov, ktoré pod stromčekom určite potešia. Všetky veci nájdete v dm drogerie markt, ktorú nemá snáď nikto z nás ďaleko :) Zostavila som do tohto článku tri balíčky, pre mamu, sestru a otca. A čo som vybrala?

Balíček pre mamu bol pre mňa najväčšou výzvou, ale s konečným výberom som veľmi spokojná. Kúpeľové gule so zimnou vôňou jej spríjemnia chvíle relaxu, makeup blender pomôže ľahko a prirodzene zapracovať makeup a nakoniec ju ešte skrášli krásny zaujímavo riešený náhrdelník.



Pre sestru som už mala vo výbere jasnejšie. Keďže ju baví líčenie, aj tu som siahla po novej kolekcii kozmetických pomôcok a vybrala som štetec na nanášanie rozjasňovača a plochý kabuki štetec, ktorý je skvelý na kontúrovanie. A miluje aj kozmetické taštičky, tak som neváhala a zobrala som krásnu s pelikánmi, ktorá je rovno naplnená balzamom na pery, sprchovým gélom a čiastiacimi obrúskami!



Pre otca som od začiatku vedela, že balíček bude obsahovať vitamíny alebo výživové doplnky. Produkty tohto typu si kupuje pravidelne, tak som bola rada, že ponuka DAS gesunde PLUS je taká široká a trvalo mi dlhú chvíľu, kým som všetko dôkladne preštudovala. Nakoniec padla voľba na Vitamin B Komplex a tablety so zinkom a bitotínom. A aby boli darčeky vyrovnané, ako tretí produkt som pridala matný vosk pre mužov na fixáciu účesu.


Verím, že som vám mojím výberom vnukla inšpiráciu a aj vy vyberiete pre svojich blízkych krásne darčeky, ktoré ich potešia a spríjemnia chvíle pod stromčekom.

Majte sa krásne!

4 komentáre:

  1. Moc pěkně vybrané balíčky :). Věřím, že rodiče i sestru potěší :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné dárky jsi vybrala. Já bych se tam chtěla jít podívat příští týden jestli budou mít nějaké balíčky s Alverde. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tie Ebelin štetce a hubka ma zaujali už minule v dm-ke :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. že "s pelikánmi" :D to sú krásne plameniaky :) ale keď už sa dostali do módy plameniaky, tak možno raz aj pelikáni :D

    OdpovedaťOdstrániť