štvrtok 22. decembra 2016

Pupa Milano kolekcia Red Queen - recenzia

Ahojte! Rozmýšľala som, aký článok by sa hodil takto tesne pred Vianocami a voľba padla na túto krásnu kolekciu Red Queen od Pupa Milano a hneď vám aj poviem prečo. Za prvé, kombinuje zlatú a červenú, čo už samo o sebe evokuje niečo špeciálne a výnimočné. Za druhé, obaly sú úplné skvosty, nádherne prepracované a vyzdobené (na to sme však u Pupa už zvyknuté, produkty vyzerajú vždy dokonalo!) a za tretie, so všetkými produktami tejto kolekcie vytvoríte dokonalé líčenie či už k vianočnému stromčeku alebo na večierok. Aby som nezabudla, v predajniach nájdete momentálne okrem kolekcie Red Queen aj paletky očných tieňov, leskov, púdrov... V rôznych veľkostiach, tvaroch a farbách!





Začala by som tým, čo ma uchvátilo z celej kolekcie asi najviac. Rozjasňovač a zlatý sypký púder. 


Že Pupa rozjasňovače vie, netreba ani hovoriť. Takmer v každej limitke sa nejaký objaví, vždy s krásnym obalom a reliéfom. Inak tomu nie je ani teraz a povedala by som, že tu sa ešte posunuli hranice a tento kúsok je naozaj skvostný. V krásnom neutrálom champagne odtieni, so super pigmentáciou a veľkým zrkadlom. Stojí za pozretie a myslím, že keď ho uvidíte naživo, ťažko sa vám bude bez neho odchádzať :)


Golden Powder je zlatý sypký púder, v krásnej červenej krabičke s labutienkou, ktorý môžete aplikovať na tvár, oči, dekolt, kdekoľvek sa vám zažiada. Púder naviac krásne vonia a balenie je také rozkošné, že by som sa na neho pozerala aj celý deň!


Tu vidíte rozjasňovač a zlatý púder, v tieni aj na slnku. Naživo sú odlesky samozrejme omnoho výraznejšie, bohužiaľ sa mi to ale s fotoaparátom nepodarilo verne zachytiť.


Metalické mono očné tiene nájdete v tejto kolekcii v 4 odtieňoch, na fotkách vidíte odtieň 004 a 001. Pigmentácia je stredná, ľahko sa zapracovávajú a tieňujú a pekne doplňajú celú kolekciu.


Matné tekuté rúže Matt Lip Fluid už asi poznáte. V tejto kolekcii prichádzajú v 3 červených odtieňoch. Ja som vyskúšala odtieň 054, čo je krásna sýta žiarivá červená a odtieň 056, ktorý je elegantný bordový. Pigmentácia týchto rúžov je 100%, matný efekt veľmi pekný a dokonca ani vysušovanie som si nevšimla. Výdrž je super, pokiaľ nejete a len pijete, tak vydrží neskutočne dlho, avšak problém pri týchto rúžoch mám pri jedle, kedy sa mi zvyknú trochu rozpíjať, čo pri takých výrazných farbách bohužiaľ nevyzerá dobre. Pokiaľ ale idem niekam, kde sa jesť nechystám, tak im nemám čo vytknúť.


Metalické ceruzky na oči sú dostupné v troch odtieňoch: 001 Dazzling Gold, 002 Gold Amber a 003 Sparkle Black. Ceruzky sú mäkké, dobre pigmentované a kým nezaschnú, tak sa ľahko rozotierajú, či už štetcom alebo špongiovým aplikátorom na druhom konci. 

Odtieň 003 a 002.

V kolekcii nájdete ešte laky na nechty a vysúvací balzam na pery v prirodzenom odtieni s krásnym detailom prívesku korunky.

A teraz sa už pozrime na líčenie, ktoré som s touto kolekciou vytvorila. Na oči som použila metalický tieň 001, ceruzku 003, na viečka som naniesla ešte sypký zlatý púder a líčenie očí zakončila riasenkou Pupa Vamp! Extreme. Tvár som vykontúrovala paletkou Pupa Contouring & Strobing a na lícne kosti som naniesla taktiež zlatý púder. Pery som zvolila klasické červené pomocou tekutého matného rúžu 054.









Čo na toto líčenie aj celú kolekciu hovoríte? 

Zaujala vás tak ako mňa?

Prajem vám krásne Vianoce, užite si ich s tými najbližšími!

4 komentáre:

  1. Nádherné to líčení Ti neskutečně sluší, a ten rozjasňovač vypadá úžasně.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten rozjasňovač vyzerá rozprávkovo ♥ Po Vianociach je môj! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak to líčenie je neskutočné!!! :) wau...a Pupa má naozaj krásny dizajn a obaly,obdivujem ich odkedy vyšli,sú nádherné :) páči sa mi ten rozjasňovač :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť