utorok 6. decembra 2016

Sérum na riasy RevitaLash Advanced - recenzia

Ahojte! Ak môj blog nejakú dobu sledujete, viete, že moja vlastné mihalnice mám pomerne dlhé a vytočené, čiže umelé mihalnice nosím zriedka a som viac-menej spokojná so svojimi prirodzenými. Občas mám ale obdobie, keď sa mi zdajú o niečo redšie a slabšie a práve vtedy som aj v minulosti siahala po vyživujúcich sérach, ktoré mi ich dali do poriadku a naviac im ešte pridali na dĺžke a objeme. A keďže akurát v takomto období mi prišla ponuka vyskúšať sérum RevitaLash, tak som neváhala! Bola som zvedavá a tešila som sa, že vyskúšam niečo nové o čom vám budem môcť napísať a podať vám vlastnú skúsenosť. Predsa len séra na mihalnice sú dosť diskutovaná záležitosť, niektorí im absolútne neveria, iní si ich chvália a používajú pravidelne... Ako teda dopadlo sérum RevitaLash u mňa?




Skôr ako sa dostaneme k výsledkom, povedala by som pár slov k značke celkovo. Podľa informácii stojí za značkou očný lekár, čím sa teda rovno odôvodňuje vysoká znášanlivosť a absencia nežiaducich reakcií. Pôvodne vyvinul toto sérum pre svoju ženu, keď sa zotavovala z liečby rakoviny prsníka. Proti tejto chorobe sa snaží spoločnosť naďalej pomáhať finančnými zdrojmi a vzdelávaním širokej verejnosti. V ponuke sú produkty na riasy, obočie aj vlasy. Vyrabané sú v USA a nie sú testované na zvieratách.



Zloženie s rastlinnými výťažkami a peptidmi má riasy posilňovať a samozrejme im pridať na dĺžke aj objeme. Výsledky by mali byť viditeľné už po 6 týždňoch. Sérum sa nanáša klasicky tenkým štetčekom pozdĺž rias pred spaním.

A aký dojem urobilo sérum na mňa? Používala som ho takmer každý deň po dobu dvoch mesiacov a výsledky sú určite viditeľné. Riasy sú hlavne dlhšie a aj o niečo hustejšie a oceňujem aj ich posilnenie, keďže vypadávajú omnoho menej. Teraz požívam sérum už len 2-3x do týždňa na udržanie efektu. V ponuke je balenie s objemom 2 ml, ktoré vydrží 3 až 4 mesiace a balenie s objemom 3,5 ml na 6-7 mesiacov. Počas celej doby používania som nemala žiadne nežiaduce reakcie, takže ja sérum určite odporúčam, aj keď je jeho cena vyššia, tak po rozrátaní na mesiace mi to nepríde také neznesiteľné a výsledky podľa mňa stoja za to, hlavne efekt po nalíčení je naozaj krásny.

Pred začatím používania - po 2 mesiacoch

Pred začatím používania - po 2 mesiacoch

Po 2 mesiacoch používania


Po nanesení riasenky


Skúšali ste už nejaké sérum na riasy?

Ako ste boli s výsledkom spokojné? 

Majte sa krásne!

5 komentárov:

  1. krásne ti ich to zahustilo! asi aj ja vyskúšam nejaké sérum či mi niečo pomôže :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Som rada, že aj ty vidíš rozdiel :) A určite skús, mihalniciam to môže len prospieť :)

      Odstrániť
  2. Máš nádherne dlhé i husté mihálnice :)

    OdpovedaťOdstrániť