nedeľa 29. januára 2017

2016

Ahojte! Aj keď už máme prvý mesiac nového roku za nami, ja sa ešte obzriem za rokom minulým, pretože v mnohých smeroch bol pre mňa významný. A myslím, že je dobré si vlastne uvedomiť, koľko toho človek stihne, koľko vecí sa môže udiať a zmeniť a môže ho to nakopnúť stanoviť si na ďalší rok ešte vyššie ciele.

Začala by som asi tými najlepšími zážitkami, ktoré sú u mňa už spravidla spojené s cestovaním. Minulý rok som si splnila vysnívané destinácie a to Barcelonu a Santorini. Nečakane som si pozrela aj Cannes a k tomu som dvakrát navštívila Holandsko, raz hneď na začiatku roku Amsterdam a Rotterdam a druhýkrát v novembri Haag. V lete nechýbala ani milovaná Praha a Viedeň, kam sa stále rada vraciam.

O výletoch som vám písala samostatné posty plné fotiek, tak sa môžete prekliknúť a pozrieť sa, ak vás niektorá destinácia zaujala a náhodou ste článok doteraz nevideli :)

AMSTERDAM/ROTTERDAM
CANNES
BARCELONA
SANTORINI
DEN HAAG

Sama som veľmi zvedavá, kam ma po cestovateľskej stránke zavedie tento rok. Zatiaľ mám v pláne o dva týždne víkendovú Budapešť, ale ďalej zatiaľ neviem, tak ak máte tipy na super mestá, hlavne tie európske, tak mi dajte vedieť do komentárov! :)


Ďalšou skvelou súčasťou roku 2016 bol samozrejme blog a s ním spojené spolupráce, eventy a noví ľudia! Či už sa jednalo o kurzy líčenia s Avonom, výlet do Francúzska s Biodermou do "továrne" v Provence, krásne raňajkové akcie s Mary Kay, otvorenie prvej Dermacol predajne v Bratislave, predstavenie spolupráce Avon & Kenzo, víkend s dm drogerie a mnoho ďalších skvelých udalostí, ktoré s blogom súvisia. A práve minulý rok som vďaka blogu spoznala aj veľa skvelých a talentovaných ľudí, z čoho sa veľmi teším a verím, že sa budeme ďalej stretávať, či už na blogerských akciách alebo mimo nich.


Za čo som taktiež vďačná a veľmi si to vážim, je moja práca. Ďakujem každému jednému dievčaťu, žene, dáme za dôveru zveriť sa do mojich rúk práve na najrôznejšie výnimočné udalosti, či už sú to svadby, plesy, stužkové, oslavy, fotenia... Vždy sa snažím dať do líčenia všetko, čo viem a vytvoriť výsledok, s ktorým je spokojná klientka a aj ja.


Zabudnúť by som nemala ani na školu, aj keď momentálne mám od nej na chvíľu pokoj, kým nezačne ďalší semester. Už na začiatku minulého roka som sa rozhodla, že prostredníctvom Erasmu pôjdem študovať na zimný semester do zahraničia a aj keď som chcela najprv Taliansko, tak kvôli taliančine som nakoniec od tohto plánu musela upustiť a zvolila som blízke Brno a strávila tam 4 super mesiace. Erasmus určite odporúčam, človek sa hlavne naučí samostatnosti a spozná nových ľudí, čo je super :)


A ešte by som rada vyzdvihla jeden super zážitok, na ktorý som čakala už od detstva! Ešte pred pár rokmi som tu na blogu písala, že je mojim veľkým snom ísť na koncert Enrique Iglesiasa. A splnilo sa mi to 14. decembra vo Viedni! Bol to skvelý zážitok a dúfam, že sa mi podarí na jeho koncert ešte v budúcnosti opäť ísť :)


Koniec roka som oslávila v Prahe a zatiaľ to vyzerá, že nový rok odštartoval dobre :) Skúšky mám hotové, užívam ešte 3 týždne voľna, mám za sebou už jeden krásny blogerský projekt a neviem sa dočkať, čo ďalšie ma ešte čaká!


A samozrejme, ďakujem za krásny rok 2016 aj vám, mojim čitateľom! Budem rada, ak sa pripojíte cez GFC, ak ste tak ešte neurobili (stĺpec vpravo) a novinky môžete sledovať aj na Instagrame a FB stránke! A ja dúfam, že takto o rok sa tu opäť stretneme a ešte vo väčšom počte!

Aký bol váš rok 2016?

A ako začal ten nový?

Majte sa krásne!

6 komentárov:

  1. Rok 2016 nebyl zrovna růžový, a bohužel ani 2017 nezačal extra dobře, ale snad se to vylepší. Přeji ti, aby rok 2017 byl ještě lepší než rok minulý ♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Držím palce, aby pokračoval lepšie než začal a priniesol veľa skvelých udalostí! A ďakujem!

      Odstrániť
  2. juuuj ty moja šikulka :) toľko skvelých vecí si zažila :) držím palce aj naďalej v blogovaní aj súkromnom živote :) teším sa, keď sa uvidíme opäť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty máš úplne dokonalé tie fotky ♥ Prajem ti ešte lepší rok 2017 :)

    OdpovedaťOdstrániť