streda 25. januára 2017

Novinky Oriflame 02/2017

Ahojte! Dnešný článok bude venovaný novinkám, ktoré momentálne ponúka kozmetika Oriflame a hneď vám aj poviem prečo. Ku koncu roka ma z Oriflame oslovili po zverejnení líčenia s Giordani Gold, či by som mala záujem každý mesiac dostávať vybrané novinky z prichádzajúcej kampane a vždy vám ich v súhrnnom článku predstaviť na blogu. A keďže Oriflame kedysi objednávala moja mamina a doteraz niektoré veci rada používam, tak som si povedala, prečo nie a ponuku som prijala.

Prvý balíček patrí ku kampani 2/2017, z ktorej sa dá objednávať od 16.1. do 5.2. Tentokrát je článok s miernym oneskorením, ale inak sa budem snažiť ukázať vám novinky hneď v prvých dňoch kampane, aby ste mali dostatočne dlhú dobu si prípadne niečo objednať :) A teraz sa už poďme pozrieť, ktoré novinky som z tejto kampane vyskúšala ja a čo na ne hovorím!

Ako prvú vám ukážem dvojicu vôní ECLAT Lui a Mademoiselle. Obe vône sú inšpirované parížskym štýlom a sú ukryté v krásnych elegantných flakónoch.



Dámska vôňa ECLAT Mademoiselle sa radí ku kvetinovo - ovocným a spája v sebe jablko, biely ibištek a pižmo v základe. Posledné dni som používala výhradne túto vôňu, aby som si ju čo najviac vyskúšala "na vlastnej koži". Pre mňa osobne v nej prevažujú kvetinové tóny a pôsobí na mňa veľmi ľahko a sviežo. Nie je príliš výrazná ani ťažká, ale zanecháva ľahkú vôňu, ktorá mi už pripomína jar. Na pokožke ju cítiť asi 4 hodiny, takže odporúčam mať ju so sebou a počas dňa ju obnoviť. Objem je 50 ml a cena 16,99 €. 


Pánska vôňa ECLAT Lui sa tiež radí k ľahším sviežim vôňam a spája sa v nej grapefruit, levanduľa a kordovanská koža. Pôsobí ľahko a elegantne a najviac v nej cítim práve citrusy. Objem je 75 ml a cena 16,99 €.


Tento produkt som si zamilovala zo všetkých noviniek najviac! Olejové kapsule na tvár NovAge Nutri 6 sú ukryté v sklenenej nádobke a v balení ich nájdete 30 kusov. Mali by sa používať na vyčistenú pleť pred nanesením bežného krému ráno a večer, ale ja ich používam väčšinou len ráno, keďže večer používam na celú tvár arganový olej. Medzi ich účinky patrí zjemnenie, vyživenie a vyhladenie pokožky. Aplikácia ma veľmi baví, stačí odtrhnúť vrch kapsule a olej si vytlačiť do dlane a odtiaľ na tvár (tak to robím ja). Samotný olej má veľmi jemnú príjemnú vôňu a úžasne vláčnu konzistenciu. Balenie stojí v katalógu 34,90 €, ale momentálne na neho nie je akcia, takže ak si na ňu počkáte, vyjdu vás určite výhodnejšie :)


Nočný krém Time Reversing Intense Skin Genist je určený na zrelú pleť 55 +, takže som ho automaticky podarovala mamine, ktorej síce pár rokov do tohto veku ešte chýba, ale určite ho vyskúša a využije. Má redukovať vrásky, spevňovať kontúry tváre a dodať pleti antioxidanty. Balenie 50 ml stojí 17,99 €.


Medzi aktuálnymi novinkami sa nachádzajú aj pomocníci na obočie. Ceruzka na obočie Giordani Gold má na jednej strane kefku, s ktorou môžete obočie prečesať pre dosiahnutie prirodzenejšieho vzhľadu, ktorý je momentálne veľmi trendy. Je dostupná v dvoch odtieňoch: Blonde a Brown. Ceruzka je príjemne mäkká a ľahko sa s ňou pracuje. Naviac obsahuje vitamín E. Cena je 5,99 €. Pinzetu v zlatom balení si môžete kúpiť za 2,99 € a určite v kozmetickej taštičke pekne vynikne. Dúfam, že ste na fotke neprehliadli ani prstienok! Ten bol vytvorený k vôni ECLAT Mademoiselle a je v ňom osadený český kryštál v broskyňovej farbe. Samotný prstienok je z mosadze a má nastaviteľnú veľkosť. Cena 8,99 €. 


Šampón a kondicionér 2 v 1 s jojobou a mangom pre všetky typy vlasov je v obrovskom 750 ml balení za cenu 4,99 €. Priznám sa, že produkty na vlasy používam všetky zvlášť, či už šampón, kondicionér, masku alebo rôzne spreje po umytí, takže tento produkt ma za srdce príliš nechytil, ale verím, že pre niekoho môže byť praktický a nájde uplatnenie v celej rodine. 


Medzi produkty, ktoré používam každý deň niekoľkokrát patria určite krémy na ruky. Preto som sa tomuto s vôňou praliniek veľmi potešila. Aj keď konzistencia by mi vyhovovala o niečo krémovejšia, tak napriek tomu hydratuje dobre a rýchlo sa vstrebáva. A má najrozkošnejšie balenie! V katalógu je v sade aj s pralinkovým mydlom za skvelých 1,99 €. V taštičke ďalej vidíte gél na vyrážky Pure Skin, ktorý stačí pomocou zúženého aplikátoru naniesť priamo na vyrážku. Mal by vyrážku zmenšiť a zabrániť zápalu. Páči sa mi malé praktické balenie, ktoré môže mať človek stále po ruke a hneď keď sa mi najbližšie nejaká vyrážka na tvári objaví, tak ho určite vyskúšam. Cena je 6,90 €. A čierne puzdro, ktoré je na fotke, je taktiež v aktuálnej ponuke, má klasický peračníkový tvar a stojí 9,99 €. 


A teraz sa už dostávame k produktom, ktoré nie sú kozmetického charakteru, ale napriek tomu majú v katalógu svoje miesto. 

Šatka Ditsy ma zaujala už na prvý pohľad, lebo je v krásnej pudrovej ružovej farbe, ktorá patrí posledné mesiace k mojim najobľúbenejším. Je dostatočne veľká, takže našla rovno využitie aj v zime ku kabátu. A má úžasne príjemný a mäkký materiál. Cena 11,99 €. 


Na ďalšej fotke vidíte výraznú farebnú šatku Cayenne. Tieto farby nie sú úplne pre mňa, ale ktovie, možno, že nájdem spôsob, ako ju skombinovať tak, aby som sa v nej cítila dobre :) Materiál je veľmi ľahký a príjemný. Cena je taktiež 11,99 €. 


Kolekciu Cayenne dopĺňa aj kabelka v malinovo červenej farbe, ktorá sa dá nosiť na dva spôsoby. Buď ako aktovka s krátkou rúčkou alebo na ramene, prípadne crossbody s odnímateľným ramienkom. Cena je 22,99 €. 


A to je už k novinkám tohto katalógu všetko! 

Dajte mi vedieť, či niečo z Oriflame používate aj vy a ktoré novinky vás zaujali!

Majte sa krásne!

16 komentárov:

  1. Super produkty,krém na ruky vyzera krasne :) urcite vyskusam,dakujem za recenziu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam, že budeš spokojná! Už len kvôli tomu obalu je úžasný :))

      Odstrániť
  2. Samé skvelé produkty! Klobúk dole :) a ku spolupráci gratulujem ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Určitě máš radost z této spolupráce. Všechny novinky jsou pěkné, hlavně ty šátky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno :) Tú svetloružovú šatku nosím takmer stále teraz! :)

      Odstrániť
  4. ani mňa ten šampón s kondicionérom nejak nechytil :) inak veľmi pekne si spracovala článok :) nakoniec aj tie šatky si odfotila skvelo :D
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ono beauty blogerky sa asi nemôžu nadchnúť pre niečo, kde namiesto 3 vecí stačí používať jednu :D A ďakujem, poslúžila stena na záhrade :))

      Odstrániť
  5. Odpovede
    1. Úplne súhlasím! Krásna farba, veľkosť aj materiál :)

      Odstrániť
  6. S oriflame som niekedy robila a musim povedat, ze som mala rada ich vyrobky :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dajú sa tam nájsť dobré produkty, tak som rada, že budem mať možnosť na blogu vždy ukázať, čo zaujalo mňa :)

      Odstrániť