pondelok 9. januára 2017

Victoria's Secret Love Spell - sada ideálna na cestovanie

Ahojte! Keďže môj posledný článok bol cestovateľský, rozhodla som sa dnešným príspevkom na neho nadviazať. Viete, že cestujem veľmi rada a vždy keď mi to čas dovolí. K cestovaniu patrí ale aj balenie a to sa priznám, že až tak neobľubujem. Presne vymyslieť, čo s čím budem nosiť, čím sa budem líčiť... A keď príde na telovú kozmetiku, tu treba naviac riešiť objem do 100 ml, kedže často cestujem aj nízkonákladovými spoločnostami, kde je povolená len malá príručná batožina do lietadla.

A práve preto je pre mňa nutnosť mať vždy doma menšie balenia produktov, ktoré môžem rovno zbaliť a nemusím nič prelievať do menších nádobiek. Samozrejme sa ale nechcem obmedzovať v kvalite produktov a dávať si na seba len tak hocičo, len preto, že je to v malom balení. A z toho dôvodu som si na stránke elnino.sk vybrala túto sadu Victoria's Secret Love Spell. Výber rady Love Spell nebol vôbec náhodný, práve keď som bola u kamarátky v Holandsku (o výlete TU), tak mala túto vôňu vo veľkom balení na kozmetickom stolíku a keď som ju vyskúšala, tak bolo rozhodnuté! Málokedy ma niečo uchváti tak, ako tomu bolo práve pri tejto vôni. A keď som ju už išla objednávať, narazila som na túto praktickú sadu, ktorá okrem vône obsahuje aj parfemované telové mlieko a sprchový gél. Všetko schované v kvalitnej taštičke spolu s malým uterákom a hrebeňom na vlasy! Za necelých 20 € mi to príde ako skvelá voľba. Všetky produkty majú 60 ml, čiže vôňa nie je žiadna miniatúra, ktorá by sa minula raz-dva. A čo v nej vlastne cítiť, že ma tak očarila? Kvet čerešne a broskyňu! Určite by som ju radila k sladkým vôňam, ale zároveň pôsobí veľmi sviežo a vôbec nie ťažko.






S akými produktami cestujete vy?

Máte tiež svoje obľúbené "mini" verzie?

Majte sa krásne!

PS: Ak sa zaujímate o používanie/nepoužívanie palmového oleja, pozrite na TÚTO petíciu, ktorú spísala kamarátka. Ak vás zaujme, tak neváhajte podpísať! :)

5 komentárov:

  1. Ja tiež cestujem pomerne často :D a mám rovnaký problém. Nikdy neviem, čo zabaliť, aby mi kozmetika nezaberala polovicu kufra. Keď idem ku kamarátkam, tak je to v pohode, pretože u nich môžem používať všetko, ale pokiaľ idem na chatu alebo niekam na výlet, je to fakt des :D
    Ale vymyslela som to tak, že mám malé kelímky alebo fľaštičky, kde si prelievam sprcháč, šampón a takéto veci. Alebo si so sebou beriem vzorky.
    Od Viktorky som ešte žiadnu kozmetiku neskúšala, mám len oblečenie a prádielko.
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie kelímky sú praktické, ale vadilo by mi, že tam potom po výlete zas kúsok zostane a keby si chcem nabudúce zobrať niečo iné, tak to musím vyliať atď :D Ja mám okrem kozmetiky tiež ešte prádlo a plavky a všetko je super :)

      Odstrániť
  2. táto vôňa ma uchvátila, keď ju kamarátka doniesla z new yorku, bolo to niečo nádherné. telový sprej na mne vydržal vážne dlho a veľkosť.. ona mi práveže tvrdila, že aj keď sa zdá byť to plné, asi 250ml balenie obrovské, nevydrží jej enormne dlho, no ani to ma neodradzuje od kúpy, práveže potvrdzuje v tom, že je to vážne orbý produkt. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že sa páči aj tebe! Ja si práve myslím, že mi vydrží dosť dlho kvôli tomu, že ju na sebe dlho cítim a nemám potrebu si ju často obnovovať :)

      Odstrániť
  3. Škoda, že sa do recenzie na webe nedá nejak premiestniť vôňa, aby sme pričuchli! :D Každopádne vyzerajú lákavo. Ja cestujem s milión somarinami, celou pleťovkou a maľovkou.. :D :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť