sobota 18. februára 2017

AVON tlačovka - predstavenie kolekcií True a mark.

Ahojte! V dnešnom poste vás so sebou vezmem na tlačovú konferenciu, ktorej som sa zúčastnila v doobedňajších hodinách 14.2., čiže na Valentína. Deň mi teda začal naozaj pekne, čo uvidíte na fotkách nižšie. Táto akcia bola usporiadaná k uvedeniu novej kolekcie mark. a True, čím sa dekoratívna kozmetika v sortimente Avonu prehľadnejšie rozčlenila a každý si tak bude môcť ľahšie nájsť to, čo mu vyhovuje.


Miesto konania akcie ma veľmi potešilo, keďže sa jednalo o reštauráciu UFO nad Mostom SNP. Milujem výhľady a o to viac, keď vidíte na hrad, centrum, Dunaj... Takže za mňa hodnotím výber miesta na jednotku s hviezdičkou! Už od začiatku mi robila spoločnosť Veronika a Monika a neskôr sa k nám pripojila aj Frederika, ktorú som nevidela snáď tisíc rokov, takže som rada, že sme sa opäť takto všetky zišli :)




Najprv nám bola predstavená kolekcia True, ktorej tvárou je Tamara Šimončíková Heribanová. Táto kolekcia obsahuje produkty pre ženy, ktoré majú rady klasické líčenie, ktoré zvýrazňuje ich prirodzenú krásu. Druhá kolekcia nesie názov mark. a nájdete v nej produkty, ktoré vyhovejú aj odvážnejším dievčatám a ženám, ktoré sa neboja farieb a experimentov. Tvárou kolekcie sa stala Barbara Jagušák.


A samozrejme sme dostali aj veľa produktov na vyskúšanie! S testovaním som už začala a zatiaľ som milo prekvapená. Naviac sa mi veľmi páči balenie produktov mark. Čierno-biela kombinácia pôsobí mladistvo a fresh, takže za mňa palec hore! 




Kolekcia True ma taktiež nesklamala a z rozžiarujúcich perličiek mám obzvlášť radosť, pretože som ich mala už v minulosti a sú jednoducho skvelé! 


Ako na vás pôsobí kolekcia mark.?

Zaujalo vás balenie a produkty?

Majte sa krásne!

5 komentárov:

  1. Aj ja som veľmi rada že som vás opäť všetky videla! <3 Bola to úžasná akcia a už sa teším na ďalšiu spoločnú :) A taktiež sa teším na kozmetické recenzie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty si taká krásna! :) Produkty vyzerajú veľmi dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. juuuuj najlepšie bolo :) som zvedavá na tvoje recenzie alebo líčenie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wau paráda, už se těším :-) Miluji jejich rtěnky. a tyhle obaly vypadají zajímavě, a ty barvy.. no asi do mé sbírky nějaké přibudou :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyzera to skvele, krasne balenie Mark, som zvedavá aké budú samotné produkty, uz sa tesim na recenzie :-)

    OdpovedaťOdstrániť