utorok 14. februára 2017

Novinky Oriflame 3/2017

Ahojte! Dúfam, že máte krásny deň a či už oslavujete 14. februára ako sviatok zamilovaných alebo nie, určite si tento deň užijte naplno! Možno vám ho spríjemním aj ja prehľadom noviniek, ktoré sa nachádazjú v najnovšom katalógu Oriflame 3/2017. A bude aj súťaž! Tak poďme na to!


Laky na nechty ma veľmi potešili, aj keď momentálne mám nechty na rukách potiahnuté gélom, ale aspoň bol dôvod nalakovať si tie na nohách! Vyskúšala som oranžovoružový odtieň Watermelon Punch, ktorý kryje v dvoch vrstvách a ľahko sa nanáša vďaka širokému štetcu. V katalógu kúpite každý odtieň za 2,49 €.

Odtiene zľava: Grey Moss, Rosy Nude, Watermelon Punch


Ďalší produkt, ktorý ma milo prekvapil je Krycí krém The ONE Everlasting, ktorý mi prišiel vo svetlučkom odtieni Porcelain, ktorý mi sadol úplne presne a to som v tomto období naozaj veľmi bledá, takže ak máte problémy nájsť naozaj svetlý makeup, tak tento odporúčam. Krytie je stredné až vysoké, konzistencia krémová, výdrž slušná a konečný efekt veľmi pekný a prirodzený. V tomto katalógu ho nájdete za 9,90 €.


Rúže na pery od Oriflame z rady Giordani Gold mám veľmi rada, tak som bola zvedavá, aké budú tieto z rady The One. Rúže The One Colour Stylist 5v1 som vyskúšala v odtieni Eclectic Pink a Very Burgundy. Sú krémové, ľahko sa nanúšajú a pery nevysušujú. Je to ale na úkor výdrže, ktorá je priemerná. Cena je 2,99 €.


Vyhladzujúci krém na redukciu vrások a pórov NovAge Pore and Line Perfector má za úlohu zjemniť a vyhladiť jemné linky a póry a taktiež zmatniť pleť. Dá sa použiť samostatne aj pod makeup. Ja sama som ho ale nevyskúšala a na konci článku sa dočítate, prečo! :)) Cena v akcii 16,99 €. 


Denný krém s SPF 15 Time Reversing Intense SkinGenistII dopĺňa nočný krém z tejto rady, o ktorom som písala minule. Taktiež poputuje mame a neskôr pridám update, ako bola s nimi spokojná a aké výsledky priniesli. Ja môžem zhodnotiť aspoň balenie, ktoré pôsobí elegantne a kvalitne. Cena 16,99 €.


Ďalším produktom je Telový krém Milk & Honey Gold, ktorý pokožku hydratuje vďaka výťažku z mlieka a organického medu. Má typicky výraznú, ale veľmi príjemnú vôňu. Cena 2,49 €. 


Ani v tomto katalógu samozrejme nechýbajú doplnky. Krásne náramky Lupine v zlatej a striebornej farbe kúpite za 6,49 € a náhrdelník Lupine, v ktorom je osadený pravý ametyst za 11,99 €.


Ku kolekcii Lupine patrí aj béžová kabelka, ktorá sa dá nosiť ako listová alebo s remienkom, ktorého dĺžka sa dá prispôsobiť. Cena je 22,99 €. Druhým kúskom, ktorý na fotke vidíte, je šatka, ktorá je v strede do polovice rozstrihnutá, vďaka čomu sa dá nosiť ako prehoz cez ramená, pričom vzadu zostáva vcelku. Tento nápad sa mi veľmi páči a už sa teším, ako mi oživí nejeden outfit :) Cena 11,99 €.


Pleťové tonikum Skin Perfecting Toner z rady Ecollagen som zatiaľ vyskúšať nestihla, ale chválim jemnú sviežu vôňu aj sympatické balenie. 


Posledným produktom je táto sada štetcov, ktorá obsahuje jednu základnú rúčku, na ktorú môžete nasadiť jednotlivé nádstavce. Všetko je uložené v praktickom puzdre, takže veľmi vhodné na cestovanie! Cena 4,99 €.


A keďže chcem urobiť radosť aj vám, tak môžete túto sadu štetcov spolu s lakom na nechty v odtieni Grey Moss a podkladovou bázou NovAge Pore and Line vyhrať! Stačí byť sledovateľom cez GFC, FB alebo Instagram a napísať komentár, kde uvediete, pod akým menom a kde ma sledujete a kontakt na vás! Za každú sociálnu sieť si môžete pridať samostatný komentár! Súťaž bude prebiehať do 20.2. 2017 :)

Majte sa krásne!

24 komentárov:

  1. GFC: Peťuška

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. FB: Peťuška Reichlová

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. IG: _p_e_t_u_s_k_a

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta sada štětců je úžasná. :-)
    GFC Genevra, genevra43@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sledujem všade No najcastejšie na ig pod menom danuska.zabakova

    OdpovedaťOdstrániť
  6. GFC: Michaela Crash
    msutkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. FB: Michaela Šutková
    msutkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. No ja som sa vzdala väčšiny soc.sietí a som len na IG ako @babsulka ... Držím palce a veľa úspechov kesuliatko ��

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Sledujem ťa aj na ig ako: vaja7 :)
    wendi@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. FB: Simona Dancáková
    dancak.sim@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. instagram: sajmonka_
    dancak.sim@gmail.com

    a rúže z tohto článku vyzerajú fakt super, ale rada by som bola keby si pridala aj fotku ako to vyzerá na ústach :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Instagram:kingisisi
    kingisisi@gmail.com
    😊

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Akurát dnes som si pozerala katalóg a presne táto sada štetcov ma zaujala :) A tak isto sada krémov, ktoré si asi objednám :)
    GFC sledujem ako Nikuš Semancová
    mail: nikussem@gmail.com
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Balíček vyhráva komentár č. 18 :)

    OdpovedaťOdstrániť