streda 29. marca 2017

Novinky Oriflame - katalóg 5/2017

Ahojte! Dnes by som vám rada ukázala novinky z aktuálneho výročného katalógu Oriflame, ktorý je špeciálne k 50. výročiu nie len plný doslova zlatých výrobkov, ale aj v netypickom A4 formáte. A čo všetko v ňom nájdete?

Ako prvé by som rada predstavila špeciálny box, ktorý obsahuje 6 najpredávanejších produktov zabalených v ozdobnej krabičke a za akciovú cenu 26,99 € (ak by ste kupovali výrobky samostatne, cena by vyšla 84,49 €) Nájdete tam vyživujúci krém na ruky a telo Milk & Honey Gold, toaletnú vodu Enigma, riasenku Giordani Gold, sprchový gél, kapsule s Omega 3 kyselinami a zlaté ozdobné pero.



Mňa najviac potešil Sprchovací gél Essence & Co s citrónom a verbenou, keďže takéto svieže vône mám v telovej kozmetike veľmi rada. Tento sa nachádza naviac v praktickom balení s pumpičkou, takže do sprchového kútu na poličku je úplne ideálny. 


Ďalším produktom, ktorý som chcela už dlhšie vyskúšať, sú kapsuly Omega 3. Obsahujú rybí olej, ktorý je zdrojom mastných kyselín. Ich úlohou je hydratovať a zjemňovať pleť zvnútra, zlepšovať činnosť mozgu a srdcovocievneho systému, takže sa už veľmi teším na užívanie a som zvedavá na výsledky!


Z dekoratívnej kozmetiky nájdete v boxe Viacúčelovú špirálu Giordani Gold Iconic, ktorá má gumenú kefku a pekný elegantný čierno-zlatý obal. Na mojich riasach hodnotím efekt ako lepší priemer, pekne ich zvýrazní, ale nedodá až tak výrazný objem, ako to dokážu niektoré iné riasenky.




K exklúzivným produktom, ktoré nesú krásnu zlatú farbu, patrí aj vôňa Volare Gold, ktorá v sebe spája zložky ruže, slaného karamelu a broskyne. Ukrytá je v prepracovanom zlatom flakóne v tvare ruže. Vôňa patrí určite medzi silnejšie, ale napriek tomu príjemné vône, nositeľné aj počas dňa. Cena 19,99 €.


Hojivý zázrak Tender Care nemusím predstavovať asi nikomu. U nás doma má svoje stále miesto a našiel by sa asi v každej kabelke. Tentokrát prichádza v celoplošne zlatom obale a vo vnútri v klasickej, originálnej verzii. A dám vam jeden tip. Ak chcete, aby vám váš parfém vydržal na pokožke dlhšie, potrite si najprv dané miesto tenkou vrstvou tohto "vajíčka" a následne nastriekajte vôňu. Uvidíte, že bude voňať intenzívnejšie a dlhšie! Cena 2,49 €.


Ďakším ikonickým produktom je Guľôčkový púder Giordani Gold, tentokrát v Golden Edition s perličkami s obsahom pravého zlata. Guľôčky sú veľmi dobre pigmentované a používam ich práve vtedy, ak sa mi nechce nanášať zvlášť bronzer, lícenka a rozjasňovač. Vtedy využijem farebnú kombináciu týchto perličiek a za pár sekúnd mám pekne zvýrazne a prežiarené líčka aj lícne kosti. Cena 9,99 €.



V tomto katalógu majú premiéru aj nové laky na nechty Colourbox, ktoré sú k dispozícii v 10 odtieňoch, pričom sú všetky veľmi nositeľné, keďže sú vo farbách nude, ružovej, fialovej a červenej. Cena je 2,49 € a objem 5 ml. 

Odtiene zľava: Bright Red, Soft Berry, Pearly Nude

Z produktov starostlivosti o pleť som do svojej dennej rutiny zaradila sérum na vyhladenie vrások NovAge Ecollagen, ktoré používam najmä lokáne tam, kde sa mi to zdá vhodné. Má gélovú konzistenciu a na pleť ho stačí naniesť malé množstvo. Vstrebáva sa rýchlo, takže za minútku-dve už môžete naniesť krém. Cena 26,90 €.



Posledným kozmetickým produktom v balíčku bol denný krém NovAge Day Shield s SPF50, ktorý sa nanáša po bežnom kréme a chráni pleť pred škodlivými účinkami prostredia, predchádza nejednotnému tónu pleti, tvorbe pigmntových škvŕn a vrások. Ja som ho podarovala mamine, ktorá je na tvorbu pigmntových škvŕn náchylnejšia. Cena je 16,99 €.


A keďže v katalógoch Oriflame nájdete vždy aj doplnky, či už rôzne tašky, šatky alebo šperky, tak ani tentokrát to nie je inak a medzi mnohými novinkami je aj táto kabelka Celebration. Je stredných rozmerov a dá sa nosiť v ruke alebo na ramene pomocou pribaleného ramienka. 


Majte sa krásne!

3 komentáre:

  1. Všetky výrobky vyzerajú skvelo. Najviac sa mi páči balenie hojivého zázraku. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Řasenka Ti dělá krásné řasy! A zázračný kelímek ve zlaté je moc hezký!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hrozně se mi líbí balení zázračného kelímku. Mohli by takové lesklé klidně nechat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť