pondelok 13. marca 2017

Pupa Milano PINK MUSE - recenzia + líčenie

Ahojte! Aj vy ste sa po všetkých tmavých jesenných a zimných farbách tešili na niečo svetlejšie a žiarivejšie? Ja sa priznám, že mi tmavé farby nijak nevadia, ale tak isto sa mi v poslednej dobe páči aj prirodzený svieži makeup, takže som jarnú limitku od Pupa Milano s názvom Pink Muse privítala s veľkými očakávaniami a verím, že tak isto ste na ňu zvedavé aj vy!

Celá kolekcia sa skrýva v pudorovo ružových obaloch v kombinácii so zlatou, čo pôsobí veľmi nežne a žensky. Aj samotné produkty sa nesú v prirodzených odtieňoch, ale dominuje najmä svetloružová.


Paletka tieňov Vamp! obsahuje 4 tiene odstupňované od perleťovej bielej až po studenú hnedú. Všetky tiene sú super pigmentované a ľahko sa do seba zapracovávajú. Je len na vás, ako tiene skombinujete a či s nimi vytvoríte nenápadné denné alebo výraznejšie večerné líčenie. 



Medzi novinkami ma veľmi potešili aj ceruzky na oči, ktoré má Pupa vždy skvelé. Tieto sa mi ale páčia zo všetkých kolekcií zatiaľ najviac a to hlavne kvôli tomu, že sú neskutočne pigmentované, kreslia úplne samy a majú skvelú výdrž, takže im nemám čo vytknúť. Tmavohnedá je odtieň 002 a krémová odtieň 003. V ponuke je ešte čierna 001. 


Pri očiach ešte zostaneme. Mono tiene od Pupa pozná asi každý a nové odtiene Vamp! Metallic eyeshadow nájdeme samozrejme aj v tejto kolekcii. Ja som vyskúšala výrazný hnedý odtieň 010 a svetloružový 008. Tiene môžete použiť nasucho aj namokro, pre dosiahnutie extra výrazného kovového efektu. 



Mono tiene nasucho a namokro a ceruzky na oči. 


Tu už vidíte tiene z paletky a hnedú ceruzku na oči použité priamo v líčení. 




Medzi novinkami nechýbajú ani produkty na pery. Lesk na pery Miss Pupa je v krásnom broskyňovom odtieni s číslom 208 a doplní akékoľvek denné líčenie. Na perách je veľmi príjemný a nelepí. 



Balzam na pery z kolekcie Pink Muse ma dostal už od začiatku hlavne svojím rozkošným obalom. Samotný balzam má sladkú koláčikovú vôňu a vďaka špeciálnym pigmentom reaguje s pH pier a vytvorí tak jedinečný odtieň ružovej. 



Z lakov na nechty, ktoré sa v tejto kolekcii nachádzajú, vyniká podľa mňa hlavne top coat s nádhernými zlato-bronzovými glitrami, ktoré oživia aj ten najobyčajnejší odtieň. S ružovým lakom v odtieni 175 vytvárajú jemnú, ale pritom veľmi zaujímavú kombináciu. Keďže na rukách mám teraz nechty zagélované, tak som ich vyskúšala na nohy a až mi je ľúto, že sa ešte nenosia sandálky, lebo vyzerajú spolu naozaj nádherne!


Posledným produktom, ktorý som z tejto kolekcie vyskúšala, je krémový rozjasňovač. Po otvorení sa mi zdal veľmi tmavý a broskyňový odtieň 002 mi pripadal viac ako lícenka, ale po vyskúšaní som zistila, že farby veľa nezanecháva, takže s tým problém nie je, ale celkovo mi bohužiaľ príde, že nevytvára veľmi výrazný efekt, je akoby mastný a na lícnych kostiach vytvorí skôr taký prirodzený lesk zdravej pokožky, ale nie efekt klasického rozjasňovaša, ktorý asi očakávate. Ja ho ešte plánujem vyskúšať na očné viečka pre mokrý efekt, ktorý bol teraz veľmi často používaný aj na prehliadkach a v rôznych editoriáloch, tak uvidím, ako si tento trend obľúbim ja. 


A tu je už finálne líčenie s kolekciou Pink Muse. Na očiach paletka 4 tieňov, ceruzka v odtieni 002 a lesk na pery v broskyňovej farbe s číslom 208.




Čo hovoríte na túto kolekciu?

A aké farby momentálne uprednostňujete vy?

Majte sa krásne! 

4 komentáre:

  1. Ružové líčenie by malo byť trendom tohto roka, takže táto kolekcia je naozaj podarená :)
    Ja osobne mám rada takéto jemnejšie líčenia, takže za mňa rozhodne palec hore.
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  2. booože táto ich kolekcia je nádherná ! :) produkty na pery ma klasicky od Pupa veľmi nezaujali, ale paletka očných tieňov a laky sú krásne :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. te produkty na pery su krasne hned by som ich brala, ličenie ti strašne pristane a tie tiene na oči su užasne:))

    OdpovedaťOdstrániť