utorok 8. augusta 2017

Hakuro štetce - recenzia

Ahojte! Na dnešnú recenziu som sa osobne veľmi tešila, lebo vám v nej predstavím produkty, konkrétne štetce, ktoré sú kvalitné, cenovo dostupné a hlavne funkčné! A tipy na dobré štetce sa vždy hodia! Hlavne teraz, keď na Slovensku skončila Zoeva, treba hľadať iné alternatívy.

Štetce Hakuro registrujem už dlhú dobu a podvedome som o nich mala dobrú mienku, takže predpokladám, že som v minulosti čítala pozitívne ohlasy. Ja som na ne natrafila pri pozeraní ponuky na stránke elnino.sk a rozhodla som sa rozšíriť svoju zbierku o 3 kúsky, ktoré mi v zostave štetcov chýbali.


Všetky štetce sú syntetické, s drevenou čiernou rukoväťou a strieborným nápisom a uchopením. Každý štetec je označený číslom, ktorý identifikuje jeho použitie. Štetce zhora dole sú H63, H22 a H14.



Začnem štetcom, ktorý som si z celej trojice zamilovala najviac. Hakuro H63 je guľatý štetec na korektor pod oči, aký som chcela už dlho a tento splnil presne moje očakávania. Má husté mäkké štetinky a korektor sa s ním rozotrie jednoducho a rovnomerne. Tak isto mi vyhovuje dĺžka rukoväte. 




Ďalší štetec nesie názov Hakuro H22 a objednávala som ho za účelom zapudrovávania očného okolia, ale svojou veľkosťou nájde uplatnenie aj na precízne nanesenie rozjasňovača. Je skosený do špičky, čím sa s ním v okolí očí dobre manipuluje. 




Najväčším štetcom z tejto trojice je Hakuro H14, ktorý je určený na kontúrovanie a na to ho aj používam. Vytvorí prirodzené kontúry, nie také ostré ako flat brushes. Jemne sa s ním dá naniesť aj lícenka a taktiež môže poslúžiť aj na púder. 




Všetky štetce, ktoré som vám dnes ukázala, môžete samozrejme použiť na to, na čo sa vám konkrétne najviac hodia. Ja ich použitie tiež zvyknem striedať podľa toho, aké líčenie práve robím. Ani jeden štetec po umytí nepĺzol, nezmenil svoj tvar, ani sa neošúchala rúčka, takže určite odporúčam. Za priaznivú cenu dostanete kvalitné štetce a aj ja sama časom svoju zbierku ešte určite rozšírim.

Poznáte štetce Hakuro?

Aké sú vaše najobľúbenejšie?

Dajte mi vedieť v komentároch!

4 komentáre:

  1. Hakuro štětec mám na make-up myslím , že je to H50 , vlastním ho už tři roky a pořád vypadá skvěle, střídám ho s houbičkou,ale jinak je pořád v provozu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to rada počujem! Verím, že aj tieto moje toľko vydržia! :)

      Odstrániť
  2. Ja akurát potrebujem nové štetce, pretože tie moje začali po čase pĺznuť :D Vďaka za tip! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak dúfam, že keď sa pre ne rozhodneš, tak budeš spokojná minimálne tak, ako ja :)

      Odstrániť