štvrtok 14. septembra 2017

PUPA Milano Sport Addicted kolekcia

Ahojte! Pri skúšaní produktov kolekcie Sport Addicted od Pupa Milano som sa musela sama zamyslieť nad mojim športovaním... Niekedy som tancovala spoločenské tance a neskôr hip-hop a New Style Hustle, potom som rekreačne celkom často behávala a momentálne ma stále viac a viac baví jóga. A tak ma zaujíma, či a keď áno, tak akému športu sa venujete vy? Dajte mi vedieť!

Kolekcia je určená, ako názov napovedá, pre ľudí, ktorí radi trávia čas športovaním a chcú produkty, ktoré sú tomu prispôsobené a sťažené podmienky zvládnu. V kolekcii nájdete dekoratívnu kozmetiku aj produkty na telo, takže si môžu nájsť svojich obľúbencov aj tí, ktorí uprednostňujú pri športe čistú tvár bez líčenia.



V dekoratívnej kozmetike tejto kolekcie nájdete bronzer, púder, vodeodolnú riasenku, korektor, balzam na pery, trvácnu čiernu ceruzku a fixatér na makeup v spreji.


Ja som si z týchto produktov najviac obľúbila balzam na pery, ktorý obsahuje drobnučké rozjasňujúce čiastočky a perám poskytne prirodzený lesk a zanecháva naozaj príjemný pocit. Naviac obsahuje ochranný faktor SPF 15 a dostupný je nie len v tejto bezfarebnej verzii, ale aj v dvoch jemne tónovaných. Ďalším skvelým produktom je korektor, ktorý má klasický penový aplikátor a zakryjete ním kruhy pod očami aj nedokonalosti pleti. Má matný finish, takže ak máte veľmi suchú pleť, mohol by ju ešte zvýrazniť, ale mne sadol veľmi dobre a páči sa mi jeho krytie aj výdrž. Bronzer má prirodzený odtieň a je matný, čo je pri športe určite dobrá voľba.

Čierna automatická vysúvacia ceruzka je dobre pigmentovaná a výborne drží aj na vnútornej linke. Čo sa týka vodeodolnej riasenky, tak celkovo nie som veľký fanúšik týchto produktov, ale niekedy majú svoje opodstatnenie, takže ak ich máte rady, tak by sa vám mohla zapáčiť. Trochu neistá som pri fixačnom spreji, pretože prvé 2 týždne sa mi s ním pracovalo dobre a potom mi začal vytvárať po nasprejovaní biele bodky na tvári na miestach, kam dopadol a to aj po tom, čo som ho poriadne pretrepala a striekala z dostatočnej vzdialenosti, takže neviem, či je to iba mojím kusom alebo je problém inde. Oceňujem ale jeho menšie balenie, ktoré sa zmestí do každej kabelky.

Ak to mám teda zhrnúť, najviac ma zaujal balzam a korektor, tie sú skvelé!


A tu je už jednoduché líčenie s použitím korektora, riasenky, ceruzky na oči, bronzera a balzamu.




Z telových produktov nájdete v kolekcii napríklad osviežujúci sprej na telo a tvár, ktorý počas športovanie navracia pokožke hydratáciu, ďalej sprchový gél a telový gél, ktoré po športovaní pomáhajú odstrániť únavu. Veľmi chválim nápadité obaly, ktoré si ľahko vezmete so sebou na tréning a v sprche si ich pomocou karabínky zavesíte.

Túto kolekciu nájdete v stálej ponuke, takže ak vás niečo zaujalo, produkty vám budú kedykoľvek k dispozícii.


Zvyknete sa pri športovaní líčiť alebo vsádzate na úplnú prirodzenosť?

Dajte mi vedieť v komentároch!

Majte sa krásne!

7 komentárov:

  1. Líbí se mi hlavně ta dekorativka, ale při sportování jsem se nikdy nelíčila. Dříve jsem se věnovala bojovým sportům, ale teď při mém pracovním vytížení nemám na nic čas ani chuť. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bojové športy znejú super, to som naopak ja ešte nikdy neskúšala, ale chcela by som :)

      Odstrániť
  2. Naozaj pekné veci a balzam sa mi tiež páči, obaly su pekne vymyslené ale sú to skôr take reklamné ťahy aby zas a znovu úpútala značka niečim novým. Ale samozrejme mi sme také že to musíme mať keď sa nam niečo páči proste ženy:-D od pupy som tuším nemala ešte nič

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak by si skúšala niečo od pupy, tak odporúčam ich laky na nechty, balzamy a rúže :)

      Odstrániť
  3. skôr ma zaujala tá telovka ako dekoratívka, pretože sa na cvičenie vôbec nelíčim..asi by som stále mala taký ten pocit, že sa rozmažem,vlasy by sa mi lepili do lesku :D a hlavne načo sa líčiť na šport :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja to mám ako kedy, keď idem ráno napríklad behať, tak sa nelíčim, ale keď idem na jógu do nejakého centra, tak korektor, špirálu, púder mám :)

      Odstrániť
  4. Akurát som si tú kolekciu dnes na ich stránkach všimla, je dokonalá! Z tých obalov som úplne paf :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť