streda 3. januára 2018

Netradičné líčenie na večierok

Ahojte! Novoročné oslavy sú už síce za nami, ale ja vám chcem napriek tomu popriať do tohto roku veľa síl, pozitívnej energie, skvelých zážitkov a spoločnosť tých najlepších ľudí! Môj rok bol plný skúseností aj zmien a tento bude, ak všetko vyjde ako má, ešte lepší!

V dnešnom príspevku vám chcem ukázať líčenie, ktoré ste už mohli vidieť na instagrame, ale myslím, že si zaslúži miesto aj tu. Trblietavý/netradičný look som plánovala už dlhšie a konečne som si na jeho vytvorenie uchmatla chvíľku času. Zámerne píšem chvíľku, lebo na jeho realizáciu naozaj nepotrebujete veľa času, preto dúfam, že sa ním inšpirujete na prichádzajúcu sezónu plesov alebo na akýkoľvek iný večierok či oslavu.


Základom v tomto líčení sú zelené glitre v odtieni Emerald od NYX a ružové tekuté linky Pupa Milano, ktoré sú ešte z dávnejšej limitky. Do záhybu oka som použila mono tieň od Urban Decay v odtieni Riff, na pohyblivé viečko svetlý matný tieň z paletky taktiež od Urban Decay, Ultimate Naked Basics a jemnú čiernu linku som vytvorila pomocou ceruzky UD 24/7 Glide-On Eye Pencil v odtieni Oil Slick. Výnimočne som použila aj umelé riasy, konkrétne značky Red Cherry Lashes, typ Stevi. Na tvár som použila zmatňujúcu podkladovú bázu Mary Kay odtieň Ivory 5, tvár som vykontúrovala pomocou bronzeru z paletky NYX Love Contours All a nad lícne kosti a do vnútorného kútika som použila rozjasňovač NYX Duo Chromatic v odtieni Lavender. Čo sa týka pier, tak som chcela vyskúšať niečo iné, čo bežne nenosím a tak som zvolila svetlejší oranžový odtieň (svetlé rúže nosím všeobecne minimálne). Konkrétne je to odtieň 13 tekutého rúžu Dermacol Matte Mania. Tieto rúže sa ľahko nanášajú, na perách sú príjemné, ale nemajú veľkú výdrž a po jedle sa z veľkej časti stratia.


A tu už sú detaily líčenia očí.



A na záver fotka takmer všetkých použitých produktov, vlastníte niektoré z nich aj vy?


Dajte mi vedieť, ako ste oslávili príchod nového roku a na čo sa v ňom už tešíte!

Majte sa krásne!

6 komentárov:

  1. Tvé líčení jsou parádní a moc se mi líbí. Taky přeji krásný nový rok. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvělý líčení, jako vždycky!! Moc se mi líbí ta změna v řasách, moc ti sluší <3

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Líčenie je zaujímavé, pristane ti. :) Všetko dobré v novom roku.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem za krásne komentáre, pochvaly a priania! ♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to zelené pod okom je naozaj pekné ! :D nelíčim sa a nevyznám sa v týchto veciach :D ale hento sa mi páči :D:D

    Viki Ceglédyová

    OdpovedaťOdstrániť