streda 6. júna 2018

PUPA MILANO letná koleckia SUMMER in L.A.

Ahojte! Na kolekcie od značky PUPA Milano sa vždy neskutočne teším, pretože ich je radosť fotiť aj používať :) Je to jedna zo značiek, z ktorej mám naozaj veľmi veľa obľúbených produktov, ktoré používam denne, takže ma vždy veľmi teší, že môžem novú kolekciu vyskúšať a povedať vám o nej viac.

Letná kolekcia nesie názov Summer in L.A. a je naozaj stelesnením leta! Je neprehliadnuteľná už zdiaľky vďaka svojím obalom, ktorým dominuje žltá a ružová farba. Samotné produkty sú kombináciou najmä oranžovej, cyklaménovej, bronzovej a metalických odleskov.


Začala by som tým, čo ma zaujalo najviac. Dva metalické odtiene mono očných tieňov ma úplne uchvátili! Sú super pigmentované a jemne holografické, čiže hádžu vo svetle viacero farebných odleskov. Na ich aplikáciu je najlepšie použiž brušká prstov, lebo tak budú mať najvyššiu intenzitu. Svetlejší odtieň má názov Long Island a pôsobí na mňa viac ako zlisované metalické trblietky a tmavší medeno-bordový odtieň sa volá Sex on the beach a jeho farba je po nanesení jednoliatejšia.



Pri očiach ešte zostaneme. Produktami od Pupy, ktoré tiež často používam, sú ich ceruzky na oči Multiplay, ktoré viete naniesť ako linku do vnútornej línie oka, ako klasické mačacie linky alebo ich rozmazať pomocou aplikátora na druhom konci ceruzky do stratena a docieliť tak jemný dymový efekt. V tejto kolekcii sú v dvoch odtieňoch, medenom Mai Tai a tmavohnedom Cuba Libre. Obidva odtiene kreslia úplne ľahučko, silne pigmentujú a na očiach veľmi dobre držia.



V kolekcii Summer in LA nechýbajú samozrejme ani produkty na pery. Zastupujú ich dva matné rúže užšieho tvaru pre precíznu aplikáciu. Sýto oranžový odtieň má názov Spritz a cyklaménovo ružový Strawberry Caipirinha. Vysúšania sa pri nich báť nemusíte, ale nečakajte ani absolútne matný efekt. Výdrž pri nich hodnotím veľmi kladne. 



Tu už vidíte swatche všetkých vyššie spomínaných produktov. No nie sú tie tiene nádherné?


Kolekcia obsahuje aj lícenku a rozjasňovač v netypickom prevedení. Aplikátorom je hubka a samotný produkt sa nachádza v tuhom stave vo vrchnáku, takže pri šrobovaní sa na hubku jeho určité množstvo dostane a to následne aplikujete na tvár. V tomto prípade sa priznám, že ma produkty až tak neohúrili a uprednostňujem klasickú aplikáciu. 


Poslednými produktami kolekcie sú laky na nechty v odtieňoch totožných s rúžmi. Tie sú, ako som u Pupy zvyknutá, opäť perfektné! Dobre kryjú, rýchlo schnú a vydržia cca 3 dni. 


A k recenzii celej kolekcie patrí samozrejme aj líčenie! Použila som pri ňom spomínané tiene, tmavohnedú ceruzku do vnútornej línie oka a oranžový rúž na pery.




Ktoré produkty vás zaujali najviac?

PS: PUPA má už aj eshop, tak sa nezabudnite na ich stránky pozrieť! :)

PS 2: Zajtra odchádzam do Toskánska, tak ak vás odtiaľ zaujímajú fotky, sledujte Instagram!

Majte sa krásne!

3 komentáre:

  1. do Toskánska???!!! tak to som teraz padla na zadok, a v dobrom ti závidím :) to je môj cestovateľský sen :) určite budem sledovať Insta, lebo už teraz vidím tie tvoje krásne fotky :) :-*
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie mono očné tiene vyzerajú naozaj najlepšie, krásne farby! Jééé to budú zase krásne fotky, juchúú <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné obaly. Nejvíce mě zaujaly oční stíny a laky na nehty.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť