streda 13. augusta 2014

Dermacol Party Mania Express Volume Mascara - recenzia

Ahojte! Recenzia na riasenku tu nebola už celkom dlhú dobu, tak dúfam, že vás tá dnešná poteší :) Riasenky patria podľa mňa k najdôležitejším produktom v kozmetickej výbave a u mňa patria recenzie na ne k jedným z najobľúbenejších.

Tentokrát som testovala novinku od Dermacolu - Party Mania Express Volume Mascara. Myslím si, že v drogériách bude neprehliadnuteľná kvôli neónovo-ružovému obalu, ktorý sa podľa mňa vydaril. Pôsobí veselo a určite zaujme. Vnútri sa nachádza klasická kefka, ani veľká ani malá. Pracovalo sa mi s ňou dobre od prvého použitia, čo sa nestáva veľmi často. Riasy sú po použití krásne zvýraznené a hlavne rozčesané! To sa mi páči najviac, že mi riasy vôbec nezlepuje. Jediné mínusko musím dať za menšiu odolnosť voči vlhku, pretože po dvojhodinovom tréningu som ju mala trochu rozmazanú pod okom. Pri bežnom nosení ale drží dobre. Objem je 10 ml.



Pred použitím

Po použití


Majte sa krásne!

PS: Pomaly sa už blíži Grape, takže po víkende môžete čakať festivalový špeciál ;)

6 komentárov:

  1. Ty máš ty řasy úžasné i před použitím, takže PO, je to naprostá pecka!:)) Ty máš ty řasy tak krásně natočené, to máš tak svoje nebo používáš kleštičky? Řasenka je teda suprová. Líbí se mi moc, že vůbec neslepuje.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)) Nepoužívam nič, klieštiky som použila asi raz v živote pred dvoma rokmi len tak zo zvedavosti, ale nevidela som žiaden rozdiel, tak som ich odvtedy nevytiahla :D

      Odstrániť
  2. Mne sa nepáčia hrubé kefky ale riasy krásne natočí, takže super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máš nádherné přírodní řasy! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super efekt, mne sa ta moja stale zda akasi mokra tak snad ju uz coskoro rozpouzivam

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Máš božské řasy! :) Mně by stačily i ty nenalíčené..

    OdpovedaťOdstrániť