sobota 29. novembra 2014

AVON Hollywood Collection - recenzia

Ahojte! Tak z výletu som sa úspešne vrátila (bude aj post s fotkami) a aj keď som prišla rovno do kolotoča školských povinností tak chvíľu na blog si predsa len uchmatnúť musím ;))

Dnešná recenzia bude hromadná pre celú sadu produktov z kolekcie AVON Hollywood Collection. Nachádzajú sa v nej rúže, laky, ceruzka na oči a rozjasňujúci púder. Tak čo za to stojí a bez čoho sa naopak určite zaobídete?

Začnem tým najlepším. Rúže od AVONu by mali dostať špeciálne ocenenie za kvalitu a cenu. Sama som doteraz nevyskúšala rúže, ktoré by boli krémovejšie a pigmentovanejšie. Za cenu, za akú sa vyskytujú v katalógoch, som tej istej kvality v drogérií žiadne lepšie nenašla. V tejto kolekcii sa nachádzajú tri odtiene: Starlet Glamour, Show Business a Hollywood Siren.


Starlet Glamour - zlato-béžová farba s drobnými trblietkami. Mne sa tento odtieň vôbec nehodí, ale ak má niekto takéto teplé do bronzova ladené odtiene rád, tak by sa mu mohol páčiť.

Show Business - výrazná ružovo-červená farba, krásne pigmentovaná.

Hollywood Siren - najkrajší z celej kolekcie <3 Čistá bordová farba. Skutočne veľmi výrazný odtieň, ktorý stačí doplniť riasenkou a máte minimalistické večerné (aj denné) líčenie.



Laky na nechty ma taktiež nesklamali. Nude odtieň Drive In je klasika, ktorá nájde svoje využitie asi u každého. Druhý odtieň s názvom Vixen je zaujímavá hnedá farba, ktorá mala vo fľaštičke skutočne zvláštny odtieň, ale po nalakovaní sa z nej stala pekná tmavá čokoládová. Ja som tieto dve farby skombinovala a výsledok vidíte vyššie. Lakovali sa super, kryli v 2 vrstvách (u Vixen by stačila aj jedna).


Teraz prejdem k dvom výrobkom, ktoré sa oproti rúžom a lakom až tak veľmi nevydarili. Reč bude o rozjasňujúcom púdre a čiernej ceruzke na oči.


Rozjašnujúci púder má úplne nádherný reliéf a krásne sa leskne. Problém je v tom, že trblietky, ktoré obsahuje, sú na tvári príliš veľké a stráca sa potom efekt "prirodzeného rozjasnenia". Efekt sa mi kvôli zlému svetlu nepodarilo na tvári zachytiť. U mňa nájde využitie ako očný tieň, kde bude v silnejšej vrstve vyzerať určite krásne.


Čierna ceruzka na oči má špeciálny tvar, ktorý ma uľahčiť nanášanie. Ja som osobne zvyknutá na klasiku, takže v tomto to pre mňa až taká výhoda nebola, aj keď "chvostík" linky sa mi s ňou robil jednoduchšie. Farba však nie je úplne čierna a taktiež je ceruzka trochu tvrdšia než by som si predstavovala. Výsledok vidíte nižšie.



Ktoré výrobky z tejto kolekcie sa vám páčia? 

Máte aj vy také super skúsenosti s rúžmi od AVONu?

Majte sa krásne!

3 komentáre:

  1. Z tejto rady nič nemám, ale Avon má fakt celkom fajn rúže. A aj tieto vyzerajú pekne, hlavne ten posledný červený. Ceruzka vyzerá naopak dosť tragicky. Do tej určite nepôjdem.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hodně mě zaujaly ty rtěnky, ty se Avonu opravdu povedly :)

    Victoria´s Secret Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten nude lak vypadá krásně, jinak jak píšeš, ta tužka není sytě černá, to je škoda, stejně jako ty třpytky u toho rozjasňovače.

    OdpovedaťOdstrániť