pondelok 29. decembra 2014

Dermacol Mega Lashes Mascara a Moon Touch penové tiene

Ahojte! Dnes mám pre vás recenziu na dva produkty značky Dermacol, ktoré už pár týždňov testujem. Oba produkty sú na oči - riasenka Mega Lashes a penové tiene Moon Touch.

Dermacol Mega Lashes Super Volume mascara má zlatý obal a klasickú kefku stredných rozmerov. Mihalnice pekne oddelí a zvýrazní, ale sľubovaný super objem som nezbadala. Skôr by som povedala, že je to riasenka na bežné denné líčenie, keď si nepotrpíte na extra výrazné riasy. Výhodou ale je, že nezlepuje, nevytvára hrudky a počas dňa vôbec neopadáva.


Penové tiene Moon Touch som testovala v odtieni 14, čo je sivočierny trblietavý odtieň. Tiene sa ľahko nanášajú, ale treba dať pozor, aby bola vrstva rovnomerná. Dajú sa vrstviť, takže ľahko môžete dosiahnuť požadovaný efekt. Nevýhodou je ich výdrž, postupne sa z viečka strácajú a po asi 3 hodinách sa začnú usadzovať v záhybe oka. Ja s tým mám problém u väčšiny tieňov, takže ak sa vám to nestáva, je možné, že u vás bude výdrž lepšia :)




Tu už vidíte použitú riasenku aj tiene pri líčení (nanesené len v tenkej vrstve).




Majte sa krásne!

2 komentáre:

  1. Od Dermacolu žádnou řasenku nemám, ale tahle vypadá skvěle :)
    EVA HEARTS LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z tých, čo som mala možnosť vyskúšať, mi od Dermacolu najviac sedela Vampire mascara, ale najlepšia bola asi až po 2 týždňoch používania :)

      Odstrániť