pondelok 19. januára 2015

GOSH 9 SHADES - NEW YORK recenzia

Ahojte! Ako sa máte? Dúfam, že už finišujete so skúškami alebo si už prípadne užívate voľno! Ja mám od školy už našťastie pár dní pokoj a je to úžasný pocit! Stále viac spím, než som aktívne hore, ale to mi vôbec nevadí, treba nabrať stratenú energiu :D Nasledujúce dni už ale vyspávať nebudem, pretože zajtra odlietam na 4 dni do Ríma! Veľmi sa teším, že to vyšlo a že sa do môjho milovaného mesta znova pozriem :) Keď chcete pozerať priebežne fotky, tak sledujte môj instagram!

Ešte pred odchodom som vám ale chcela ukázať túto krásku. GOSH tiene milujem od úplného začiatku a sú to vlastne prvé tiene, do ktorých som bola ochotná investovať peniaze. GOSH prichádza pravidelne pre svoje zákazníčky so super novinkami a jednou z tých najnovších sú aj paletky 9 očných tieňov. Dostupné sú v troch verziách s názvami New York, LA a Las Vegas.

Paletka, ktorú som dostala na vyskúšanie je v odtieni New York a nájdete v nej prevažne neutrálne odtiene. Prvý rad tvoria tiene, ktoré sú vhodné na rozjasnenie, keďže obsahujú shimmer. V druhom rade sú trochu nečakane odtiene staroružovej až fialovej, ale nenechajte sa zmiasť, tieto tiene sa krásne s ostatnými pri líčení dopĺňajú! V poslednom rade je trojica tieňov v taupe až hnedých farbách, ktoré sú ideálne pre denné smokey eyes. Druhý a tretí rad obsahuje matné tiene, čo veľmi oceňujem. Textúru majú klasickú "goshácku". Teda sú jemne namleté, krásne pigmentované a jednoducho sa zapracovávajú a vrstvia. Obal je taktiež kvalitný, s veľkým zrkadlom a pevným zatváraním. Jediná chybička, že na matnom povrchu sú viditeľnejšie odtlačky :)





Samozrejme som pre vás pripravila aj ukážku tieňov pri líčení. Zvolila som líčenie vhodné na deň aj večer, ale už mám odskúšané, že s paletkou vytvoríte aj veľmi výrazné dymové líčenie a naopak aj nenápadné denné, ktoré pohľad len rozjasní, takže je skutočne univerzálna!






Paletku všetkým odporúčam, mňa si získala! 

Majte sa krásne!


12 komentárov:

  1. Teda, nadherna paletka! Moje odstiny to nejsou, ale je krasna a k tvym ocim ideal! Pigmentace koukam paradni.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to kráska! :) Na bežné rýchle líčenie pre mňa ideál, človek ani nemusí vymýšľať, ako ich nakombinovať, pretože všetky k sebe pasujú :D

      Odstrániť
  2. Túto istú paletku mám vo svojej kozmetickej zbierke a určite kúpy neľutujem. GOSH tiene sú fakt super a táto paletka je ešte navyše krásne farebne zostavená.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. GOSH tiene sú pre mňa stále jedny z naj! A presne ako píšeš, odtiene vybrali naozaj krásne :)

      Odstrániť
  3. Strašně se mi líbí, moc bych ji chtěla, ale u nás se asi nedá koupit :( Nemáš tip,kde bych ji sehnala?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ja to skúsim pozrieť, aké sú možnosti a dám ti vedieť :) Vrátim sa ale až v sobotu, tak potom sa ozvem a keby sa inak nedalo, tak by sme sa dohodli a mohla by som ti ju kúpiť a poslať :)

      Odstrániť
    2. To by bylo úžasné, moc děkuji!

      Odstrániť
    3. Tak snažila som sa ju u vás v ČR vygoogliť, ale neponúkajú ju nikde, takže sa môžeme dohodnúť na tom poslaní :) Napíš mi prosím ťa mail a dohodneme to.

      Odstrániť
  4. Krásné odstíny, vypadá perfektně :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne túto ňjújork-paletku priniesol Ježiško! (sa vyzná, je fakt krásna;-)

    OdpovedaťOdstrániť