piatok 6. februára 2015

Skúška svadobného líčenia - PREMENA

Ahojte! Dnes som pôvodne príspevok neplánovala, ale keďže som si presunula skúšku svadobného líčenia z budúceho týždňa už na dnes, keďže idem na výlet do Prahy, tak som vám líčenie rovno nafotila a som zvedavá na váš názor :)

Niekomu sa toto líčenie môže zdať na svadbu príliš výrazné. Stále sa nájdu ľudia, ktorí preferujú len veľmi jemný a decentný makeup v tento dôležitý deň, ale ja nevidím problém ani vo výraznejších formách líčenia, hlavne ak sa počas svadobného dňa koná aj fotenie. Fotky všeobecne vyžadujú silnejší makeup, aby dostatočne vynikol.

Na oči som použila perleťový (paletka Avon - Urban Skyline), bronzový tieň (paletka Avon - Vibrant Spice) a vonkajší kútik som tieňovala pomocou tmavohnedého tieňu. Makeup je Matná podkladová báza od Mary Kay v odtieni Ivory 5. Na tieto makeupy bude časom určite recenzia, pretože už iné takmer ani nepoužívam. Rúž vám presný odtieň bohužiaľ povedať neviem, pretože som nakombinovala asi 3 :)






Majte sa krásne!


16 komentárov:

  1. Mne ako milovničke výraznych oči sa mi to veeeľmi páči..:-) Krásna premena, a korekcia tváre je vážne perfektná, teším sa na recenziu..Bude to krásna nevestička :-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti, si zlatá :)) Ja mám výrazné oči tiež rada, celkovo ako aj výrazné líčenia :)

      Odstrániť
  2. podľa mňa vôbec nie je príliš výrazné a (ešte) slečna v ňom vypadá nádherne. Paráda, veľmi sa jej to hodí

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a kľudne by som tam dala také jemnejšie umelé mihalničky, alebo trsy

      Odstrániť
    2. Ďakujem, som rada, že sa ti páči! Toto bola len skúška, keď ju budem líčiť v deň svadby, tak sme sa dohodli na trsoch :)

      Odstrániť
  3. Krásne líčenie :) Podľa mňa sa na svadbu skvele hodí a výraznejšie oči s jemnejším rúžom je tá pravá kombinácia na tento deň.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne, tiež sa mi viac páči, keď má nevesta trošku výraznejší makeup. Teším sa na recenziu makeupu MK, je to tiež môj obľúbený makeup už skoro 5 rokov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Musím sa pridať k pozitívnym reakciám, lebo to líčenie je fakt krásne! Veľmi sa podarilo a všetky malé nedostatky sú skvele zakryté. Aj ja sa veľmi teším na recenziu make up-ov, kedže ešte s nimi nemám skúsenosť a rada si nechám poradiť :)
    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten makeup používam s veľkou spokojnosťou aj ja :)
    líčenie je super, osobne preferujem takéto svadobné líčenia

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Líčenie je veľmi pekné ! :) Na recenziu sa teším !! :))
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj, chcem sa spytat na podkladovu bazu mary kay. Nezda sa Ti ze zmenili zlozenie? Pouzivala som ich dlho, ale posledne balenie /kupene v auguste/ je totalne divne, oxiduje, vydrzi podstatne kratsie, ma akusi inu konzistenciu ako som bola zvyknuta predtym.
    /kaviareň/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ja som s tým našťastie problém nemala, kupujem ich pravidelne a zatiaľ boli všetky kvalitou rovnaké, takže je možné, že si natrafila na nejaký chybný kus:/ Dobu spotreby má v poriadku? Vieš, že sa ti možno dostal omylom do rúk starý kus. Inak neviem :(

      Odstrániť
  9. krásná změna, jako dvě ženy :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Love it!
    You're blog is so perf, girl - I'm in love!

    adoorablee.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Teda tohle je fakt super <3 Moc povedené :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. krásne si zdvihla aj vonkajšie kútiky očiek:) super!:)

    OdpovedaťOdstrániť