nedeľa 15. februára 2015

Valentínska svadba

Ahojte! Či už Valentín oslavujete alebo nie, tak dúfam, že ste si včerajší deň užili :) Ja som od rána líčila nevestu a neskôr ešte ďalších 5 slečien, takže u mňa bol tento "sviatok" skôr pracovný. Fotky zo skúšky líčenia som vám ukazovala pred pár dňami, takže líčenie nevesty vás už neprekvapí :) Rozhodla som sa teda pridať ešte líčenie jej sestry, ktorú som pred rokom taktiež líčila na svadbu, no tentokrát bola samozrejme len ako družička. Chcela červené pery a dymové oči a keďže viem, že má veľmi rada výrazné líčenie, tak som ju ani neprehovárala a rovno jej vyhovela :) Budem rada, ak mi napíšete váš názor!








Majte sa krásne!

12 komentárov:

  1. Obě dámy jsou naprosto okouzlující, skvělá práce! :) Prosím prosím, jakou rtěnku má na sobě nevěsta? Ten osdtín nejspíš musím mít! :) Děkuji a přeji hezký den.
    Runa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! :) Základ bol rúž Avon Ultra Colour Absolute v odtieni Tea Rose http://mynewbeautybook.blogspot.sk/2014/02/avon-ruze-ultra-colour-absolute.html , ale nevylučujem, že som cez neho ešte niečo nedala... ale tak myslím, že čisto Tea Rose by vyzeral veľmi podobne :)

      Odstrániť
    2. Děkuju moc, v přehledu jsem si toho krásného odstínu ani moc nevšimla, ale takhle s líčením mě naprosto uchvátil, určitě si objednám minimálně vzoreček, a to i od Rich Merlot a Radiant Raisin, takže velmi díky za tipy! :) A ještě jednou chválím zlaté ručičky, protože to líčení je vážně profi, nádhera!

      Odstrániť
  2. wow tak ta proměna je až neuvěřitelná, já Valentýna nemám ráda, no i tak jsem dělala na blog valentýnské líčení :D každopádně tvoje práce je opravdu profesionální, smekám!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné líčení, oboje :) Moc se mi líbí oči nevěsty a taky barva rtěnky. Dobře, že si sestřička vybrala výraznější líčení, vypadá v něm nádherně, jako nějaká americká herečka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásne obe líčenia, to nevestino je ozaj skvostné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásna nevesta a rovnako aj družička, skvelá práca!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. wow! nádherné! jsi neskutečně šikovná :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. nevesta vyzerá teraz stokrát lepšie, s rovnakým líčením. tie vlasy jej pristanú, lepšie ako prísny chvost zo skúšky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Líčnie nevesty je nádherné! Ach, tie oči - nádherná kombinácia farieb.

    OdpovedaťOdstrániť