streda 22. júla 2015

Denné líčenie s výraznými perami

Ahojte! Najprv by som vám rada povedala, že ma teší, že sa zapájate do letnej súťaže tu na blogu a aj na instagrame! :) Času máte ešte dosť, takže ak ste sa doteraz nezapojili, tak to určite napravte!

Dnešné líčenie sa skladá z jednoduchých hnedých tieňov a výrazného oranžovočerveného rúžu (Dermacol 16H Lip Colour). Takéto líčenie zaberie len pár minút, ale je pritom dostatočne výrazné a vďaka tomuto odtieňu rúžu aj zaujímavé. Ako podklad som použila makeup Chanel Vitalumiere Aqua, ktorý mám len vo vzorke, ale na leto je ideálny! Krásne ľahučký a páči sa mi prirodzený finiš, ktorý zanecháva. Riasenka je L'Oreal False Lash Superstar, s ktorou som veľmi spokojná, ale v tomto teple sa mi zvykne počas dňa trochu rozmazať pod oči, takže to musím kontrolovať. Bronzer je klasicky Mary Kay, ktorý používam už veľmi dlho a nemám mu čo vytknúť.








Majte sa krásne!

9 komentárov:

  1. Na tebe to vyzerá všetko tak krásne a prirodzene. :) Keď si dám výrazný rúž ja, prídem si v ňom ako klaun.:D
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti! :) Výrazný rúž je podľa mňa hlavne vec zvyku, nikto si v ňom na začiatku asi prirodzene nepríde, ale čím viac ho nosíš, tým menej to vnímaš :D

      Odstrániť
  2. perfektne skvele teraz na leto, prosim ta pouzivas aj konturku na pery?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pri tomto rúži vôbec. Má penový aplikátor a dajú sa s ním pery presne a ľahko vykresliť, takže ceruzka nie je potrebná :) Pri niektorých iných rúžoch si ju ale radšej dávam.

      Odstrániť
  3. Velmi pekne, farba ruzu je krasna.Tiez v tychto horucavach uprednostnujem taketo minimalisticke licenie. Ako sa vola ten bronzer z MK?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Ten bronzer nájdeš tu: http://www.marykay.sk/sk-SK/Bronzovy-puder/Plet/Dekorativna-kozmetika/Mary-Kay-Bronzovy-puder/light/medium/111050.partId

      Odstrániť
  4. Toto je klasika, ktorá neomrzí a keď si človek nájde správny odtieň červenej, môže si ho dovoliť každá :)
    Tebe to veľmi pristane.

    OdpovedaťOdstrániť