utorok 29. septembra 2015

2x PREMENA - svadobné líčenie + líčenie svadobnej mamy

Ahojte! V počítači sa mi nazbieralo opäť veľa fotiek z líčení na rôzne príležitosti, tak vám ich tu postupne budem servírovať. Dnes sa môžete pozrieť na svadobné líčenie, ktoré nie je pre väčšinu na túto príležitosť práve typické, ale nevesta má veľmi rada výrazné líčenie aj bežne a dymové oči aj výrazný rúž si vyžiadala a podľa mňa urobila dobre, pretože jej to veľmi svedčalo. Samozrejmosťou sú k tomuto líčeniu aj trsy, koré oči krásne otvoria a veľmi pekne vyniknú aj na fotkách. Veď posúďte samy :) Prikladám aj fotky nevestičkinej mamy, ktorú líčenie podľa mňa krásne rozžiarilo a omladilo.







A na záver ešte spomínané líčenie svadobnej mamy. Pani chcela ladiť líčenie do zelenej farby, tak som ju použila vo forme ceruzky a doplnila neutrálnym telovým a svetlohnedým tieňom. 


Ako sa vám tieto premeny páčia? :)

Majte sa krásne! 

6 komentárov:

  1. Pěkné líčení, nevěstě ho moc sluší :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/chlorella-pura-regeneracni-krem-s-cgf.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc pěkné proměny, nevěstu krásně zvýraznilo a podtrhlo. Ono tím, že je krásná i sama o sobě o nic jiného ani nešlo, že :)
    A druhá proměna se mi moc líbí taky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, je veľmi krásna aj nenalíčená, takže líčenie jej krásu len zvýraznilo :) A ďakujem!

      Odstrániť
  3. Přeměny jsou hezké. Nevěstě to moc sluší, má parádní fotky.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. konečně nějaké výraznější svatební líčení :) všichni volí spíš look alá no make-up, já osobně bych tedy také šla do něčeho podobného! pěkná práce :)

    OdpovedaťOdstrániť