nedeľa 6. septembra 2015

GOSH Velvet Touch Lipstick Matt - 008 MATT PLUM

Ahojte! Matné rúže sú v poslednej dobe veľký trend a čoraz viac značiek ich zaraďuje do svojej stálej ponuky. Veľmi sa teda teším, že moja obľúbeá značka GOSH nezostala pozadu a taktiež prišla rovno s 8 odtieňami matných rúžocv GOSH Velvet Touch Lipstick - Matt. V ponuke sú od nenápadných nude odtieňov, cez koralovo červené až po tmavé bordové a fialové, takže si určite každý príde na svoje. Ku mne sa na testovanie dostal posledný a zároveň najtmavši odtieň 008 Matt Plum. Práve ten sa mi vo Fannku páčil spolu so sýtym červeným a bordovým najviac. 

Balenie je také isté, ako pri klasických Velvet Touch rúžoch a páči sa mi aj jemná príjemná vôňa, ktorú rúž má. Pri nanášaní vás možno prekvapí veľmi zvláštna textúra. Mne pripomína vosk (vzhľadom na zloženie je to vlastne logické). Na perách je rúž príjemný a na to, že sa jedná o matnú verziu, tak som si nevšimla žiadne výrazné vysušovanie. Výdrž ma tiež milo prekvapila, po cappuccine, cheesecaku, víne a hranolkách bola farba stále tam a aj keď bola o niečo menej intenzívna, tak sa vytrácala postupne po celej ploche a nevznikali žiadne škaredé kontúry, ako to pri výrazných rúžoch býva. Rúže z tejto rady obsahujú prírodný včelí, karnaubský a kandelilový vosk a kyselinu hyalurónovú na optimálnu hydratáciu a vyhladenie vrások. 






Ak vás rúže zaujali, tak do 30.9. môžete využiť túto skvelú akciu!

Majte sa krásne!

9 komentárov:

  1. Veľmi pekný odtieň a pristane ti :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tento odstín se mi líbil nejvíc už když se značka u nás představovala

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wau... nádherná farba a aj ti veľmi pristane.
    Asi zase neodolám a minimálne si pôjdem pozrieť odtiene rúžov naživo.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na podzim sháním nějakou nude rtěnku, tak se podívám ;-)

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    Nezapomeňte se zúčastnit GA: http://natalieklara.blogspot.cz/2015/09/sweet-next-50-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc krásná rtěnka, hlavně ten odstín je naprosto úžasný a moc ti sluší :)

    Essence novinky: Podzim 2015 + GIVEAWAY!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Suprácka farba a tá textúra na perách vyzerá neueriteľne príjemne. Som naň zvedavá. Inak, tvoj odtieň mi veľmi pripomína ceruzkový rúž Maybelline (odt. Berry Much), ktorý používam dokonca aj namiesto očných tieňov ;)

    OdpovedaťOdstrániť