utorok 24. novembra 2015

Gumičky do vlasov Invisibobble

Ahojte! Dnes vám ukážem poslednú vec z objednávky z eshopu elnino.sk. Boom týchto gumičiek začal už pred nejakým časom a ja som až doteraz žiadne nevlastnila, aj keď sa mi to na kamarátkach celkom páčilo. Povedala som si, že keď sú také obľúbené, tak na nich niečo musí byť a vyskúšala som invisibobble vo farbe clear, ale v ponuke sú farby od výmyslu sveta, takže sa môžete vyhrať :) Ja som chcela tieto nenápadné, aby sa mi ku všetkému hodili a nemusela som riešiť kedy si ich dať a kedy nie. V balení nájdete tri gumičky, ktoré sa na prvý pohľad môžu zdať veľmi maličké, ale netreba sa toho báť, natiahnú sa do úplne normálnych rozmerov, takže pri používaní nie je žiaden problém. Ich výhodou by malo byť, že neotláčajú vlasy, teda že ak máte celý deň vlasy vypnuté a potom si ich rozpustíte, nemal by vám zostať "ohyb" podľa toho, kde ste mali gumičku. S tým ja problém nemám, keďže mám vlasy vlnité od polovice až dole, takže nejaký odtlačok by som tam asi ťažko hľadala :D Ale veľmi sa mi na nich páči, že vlasy držia naozaj pevne a počas nosenia nepovoľujú ako bežné gumičky, takže sa o cop nemusím vôbec starať a všetko je na svojom mieste. Za cenu okolo 3 € mi to prijde super vec a aj pekný tip na drobný darček napríklad pre kamarátku :)





Vyskúšali ste už tento typ gumičiek?

Majte sa krásne!

7 komentárov:

  1. Já jsem si je sehnala na stánku a jsou super. Jen se po čase vytáhly a povolily. Ale ten typ gumiček se mi líbí! Hezké fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyskúšala som tento typ, ale radšej to používam ako náramok, pretože mám pocit, že sa príliš skoro vyťahajú :/
    Original copy blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sú to úplne najlepšie gumičky :)
    www.vanesasworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám rovné vlasy a po obyčejné gumičce vidím vlnu. Tuhle pružinovou gumičku mám taky a nedělá mi to, takže jsem si ji hodně oblíbila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyskúšala som niečo podobné, čo bolo ako príloha časopisu, ale malo to dosť krátku životnosť.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Používam ich každý deň. Už si ani neviem predstaviť, že by som ich nemala.
    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ešte nie, ale prajem si ich na Vianoce. Silne verím že Ježiško ich zoženie, keď na to nestačím ja :) :)

    ChristineGirly

    OdpovedaťOdstrániť