sobota 26. decembra 2015

EOS balzamy a krémy na ruky - recenzia

Ahojte! Dúfam, že si všetci užívate sviatky plné oddychu, pohody, dobrého jedla a hlavne, že ste s tými najbližšími! Ja sa nemôžem sťažovať, teším sa, že mám konečne pár dní pokoj od školy a že sa môžem venovať aj iným veciam, vrátane blogu :)

Dnešný článok bude venovaný produktom EOS. Pre väčšinu sú známe hlavne ich balzamy na pery, ale ja som už dlhšie pozerala aj po ich krémoch na ruky a tak som rada, že som v rámci spolupráce s eshopom happyhairshop.sk dostala možnosť vyskúšať aj tie.

Celkovo som si objednala 4 balzamy a 3 krémy. S balzamom som mala skúsenosť už predtým, takže tu som vyberala už len podľa vône/príchute. Hydratácia týchto balzamov je podľa mňa dostačujúca, ale ak trpíte extrémne suchými a popraskanými perami, tak vám podľa mňa stačiť nebudú. Balenie, príchute a vône sú ale naozaj originálne a u mňa v kabelke má vždy jeden svoje miesto :)






Strawberry Sorbet 

Krásna jahodová vôňa a sladká chuť. 


Sweet Mint

Môj najobľúbenejší nielen kvôli mentolovej farbe, ale aj výraznej vôni a jemnému chladeniu na perách. 


Lemon Drop

Balzam vhodný hlavne na leto, keďže obsahuje aj SPF 15 a je vodeodolný. 


Honeysuckle Honeydew

Balzam s obsahom ananásového melónu a zemolezu japonského s príjemnou jemnou vôňou. 

O niečo menej známe, ale zato nemenej dobré sú aj EOS hydratačné krémy na ruky. Ako prvé ma na nich zaujalo rozkošné kabelkové balenie, ktoré môžete mať stále so sebou. Dostupné sú v troch rozličných farbách a vôňach. Majú ľahkú konzistenciu, takže sa veľmi rýchlo vstrebávajú a zanechávajú ruky jemné, vláčne a krásne prevoňané. 



Cucumber


Berry Blossom


Fresh Flowers

Používate EOS produkty? 

Ako ste spokojné?

Majte sa krásne!

14 komentárov:

  1. tie kremy na ruky som uz viac krat obzerala, ale vzdy ma odradil pomer ceny a velkosti balenia. su lepsie ako bezne kremy na ruky?

    Beauty by Bellatrix

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo podľa mňa to balenie vydrží dosť dlho, lebo ich stačí malé množstvo. A ťažko povedať či lepšie, určite výraznejšie voňajú a mne vyhovuje, že niesú mastné, ale neviem čo presne by si ty od nich čakala :)

      Odstrániť
  2. Eosy si plánujem kúpiť už dlho a ty máš naozaj ich slušnú zbierku:)
    Najviac ma zaujal ten Sweet Mint!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sweet Mint bude určite dobrá voľba na začiatok :) Je super!

      Odstrániť
  3. Od EOS jsem ještě nic nezkoušela, ale chtěla bych si pořídit aspoň jeden jejich balzám :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mam dva EOS balzamky a jsem s nimi spokojena, sice hydratace je spise prumerna, ale hezky voni, maji roztomile baleni a bod k plusu jim davam i za prirodni slozeni :) Krem na ruce jsem nezkousela, ale taky me docela laka, stejne jako jejich telova mleka, akorat ta jsou uz docela draha :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ako píšeš, hydratácia nie je nejaká lepšia oproti ostatným, ale majú iné plusy :) Na mlieka musím pozrieť, tie som ani nezaregistrovala!

      Odstrániť
  5. všetky tieto balzamy momentálne mám doma a citrónový som používala cez leto naozaj mi pery ochránil som sním spokojná ale žeby bol vodeodolný to čítam prvý krát ale možno niečo na tom bude :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tú vodeodolnosť ešte neodskúšala, ale bolo to napísané aj na balení, tak hádam neklamú :))

      Odstrániť
  6. ku mne by sa zajtra mal dostať krém na ruky, tak som zvedavá, aký bude..:)) balzámy na pery som už mala a neuchvátili ma...:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ktorú vôňu budeš mať? Daj potom vedieť, ako si spokojná :)

      Odstrániť
  7. Musím říct, že mě se zatím vlna okolo EOS balzámů vyhla.. Neříkám, že mě nelákají, no na druhou stranu, když vidím, že to má každý druhý, tak mě to nechává chladnou ;-) Ale určitě super článek!

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mám presne balzam Lemon Drop a na leto som si ho užívala kvôli SPF. Teraz ho používam pomenej, ale keď pôjdem opäť niekam na slnko vytiahnem ho :)

    OdpovedaťOdstrániť