streda 23. marca 2016

PUPA MILANO DOT SHOCK collection spring/summer

Ahojte! Jar je oficiálne tu a začína to vyzerať, že sa podľa toho bude riadiť už aj počasie! Konečne! S týmto ročným obdobím sa mi vybavia vždy jasné žiarivé farby, ktoré po dlhej zime rada vymením za tmavé fialové a bordové odtiene.. aspoň na chvíľu :)

Na príchod jari sa zjavne tešia aj kozmetické firmy, keďže prichádzajú s farebnými kolekciami, ktoré priam lákajú naladiť sa na pozitívnu vlnu a užiť si toto obdobie naplno a to samozrejme aj s krásnym líčením. Medzi najvydarenejšie kolekcie, ktoré momentálne môžeme v obchodoch nájsť patrí určite DOT SHOCK kolekcia od PUPA MILANO. Inšpirovaná geometrickými tvarmi a jasnými farbami, ktoré spolu tvoria dokonalú kombináciu, do ktorej som sa na prvý pohľad zamilovala. A určite nie len ja! Veď sa pozrite samy.





Kolekcia je naozaj široká a nájdete v nej očné tiene, laky na nechty, rúže, rozjasňovače, líčka, linky... Všetko, čo k dokonalému jarnému looku bezpochýb patrí. Poďme sa teda pozrieť na produkty aj bližšie, lebo v tomto prípade platí, že spokojnosť nezostane len pri krásnom obale!

VAMP! WET & DRY EYESHADOW sú vypaľované očné tiene, ktoré môžete použiť klasicky nasucho alebo zvoliť intenzívnejšiu farbu a efekt použitím namokro. V kolekcii ich nájdete celkovo 6, ja som na odskúšanie dostala odtiene 706 Bronze Chestnut, 602 Sandy White a 603 Golden Apricot. Všetky obsahujú trblietky a sú vhodné na denné rozjasnené líčenie, aj na večerné metalické. 



VAMP! DEFINITION LINER je tekutá linka na oči s pevným hrotom, ktorá prichádza v tejto kolekcii v dvoch farbách - v ružovej 002 Pink Marshmallow a v hnedej 001 Creamy Chocolate. Ja som obdržala práve tú ružovú, ktorá je možno pre niekoho príliš odvážna, ale ja som sa jej veľmi potešila! Celá kolekcia je krásne hravá a táto linka je čerešničkou na torte! Ku výraznej farbe sa pridáva aj nekonečná výdrž - v tom istom stave vydrží od nanesenia až do odlíčenia. 






DOT SHOCK BALMY GLOSS je lesk na pery s efektom balzamu, ktorý reaguje s pH pier a tým vytvára na každom unikátnu farbu. Na perách je naozaj výživný a mne sa najviac páči, že aj keď lesklá vrstva zmizne, tak funguje ako stain a pery zostanú jemne zafarbené na dlhú dobu! Môj odtieň má označenie 002 Pink Beauty. 




DOT SHOCK EYESHADOW PALETTE je dostupná v dvoch varianách. Moja je s označením 001 SWEET Romance a ako naznačuje názov, obsahuje jemné odtiene bielej, ružovej až slivkovej. Všetky tiene sú jemne perleťové a ľahko sa nanášajú. S touto paletkou pribudne neskôr určite aj líčenie. 




Rúže MISS PUPA sú lesklé hydratačné polopriahľadné rúže s gélovou textúrou, ktoré pery vďaka výťažkom z bavlny hydratujú a zjemňujú. Napriek ľahkému zloženiu majú veľmi dobrú výdrž a pohodlne sa nosia. 



001 Sugar Peach a 003 Shock Fuchsia

Laky v tejto kolekcii taktiež žiaria farbami ružovej a oranžovej. Môžete si vybrať buď lesklé lasting color gel alebo matné lasting color velvet matt. Kryjú v dvoch vrstvách a mne vydržia cca 3 dni. Dokúpiť si k nim môžete aj DOTTER, čo je bodkovač na nechty, s ktorým môžete vytvoriť rôzne zaujímavé nailarty. 




Poslednými produktami z kolekcie sú DOT SHOCK BLUSH a DOT SHOCK HIGHLIGHTER. Obe sú vo forme voňavých gulôčok, v krásnom okrúhlom obale. Rozjasňovač bude v lete nádherne zvýrazňovať opálenie, keďže je v zlatisto-bronzových tónoch. 



Tu vidíte použité VAMP! tiene 602 Sandy White, ružovú linku na oči, Balmy Gloss na perách a DOT SHOCK Blush na líčkach. 

Čo vás z tejto kolekcie zaujalo najviac?

Majte sa krásne!

8 komentárov:

  1. Novinky vypadají opravdu krásně, nejvíce mě zaujaly asi oční stíny, linky a paletka :) Od téhle značky bych něco moc ráda vyzkoušela, tak snad se k tomu brzy dostanu :)

    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Táto kolekcia ma veľmi baví! Hlavne tie tiene sa mi veľmi pozdávajú a aj farebná linka je top! :) Určite sa na to do Pupy pôjdem pozrieť a tiene určite kúpim, snáď sa mi niečo ujde, kým sa tam dostanem :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá linka vyzerá božsky a celé líčenie sa ti veľmi hodí :)
    Vanesa´s world

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Naozaj krásna kolekcia:) a tie farby😊 líčenie je ako vždy dokonalé:))
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mě nejvíce zaujaly linky a kuličky.. :-) O těch docela přemýšlím, že si je objednám.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kozmetiku od PUPA mám veľmi rada :) Hlavne ich laky a rúže :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všetky produkty vyzerajú úžasne! Najviac ma oslovil balzamový lesk a očné tiene sú tiež nádherné. Ružová linka ti veľmi pasuje a inak máš krásne mihálnice :)

    OdpovedaťOdstrániť