streda 30. marca 2016

Výrazné linky s L'Oréal a umelé riasy

Ahojte! Ako viete, ja umelé riasy nepoužívam, ale občas ma to tiež zláka a tento výrazný vzhľad si doprajem. Keď som na ne naposledy dostala chuť, skombinovala som ich s jemnými perleťovými tieňmi a výraznými linkami, na vytvorenie ktorých som použila L'Oréal Superliner Blackbuster, čo sú linky v pere s hrubým hrotom. Pracuje sa s nimi ľahko, farba je intenzívna čierna a výdrž taktiež skvelá.




Nosíte umelé riasy?

Ako sa vám toto jednoduché líčenie páči?

A nezabudnite sa zapojiť do prebiehajúcej súťaže TU


12 komentárov:

  1. Wow,tak tohle vypadá dokonale. Umělé řasy se mi líbí, ale nepoužívám je. Máš moc krásné oči. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti! Umelé riasy zvýraznia každé líčenie, ale tiež sa väčšinou zaobídem bez nich :)

      Odstrániť
  2. Já moc umělé řasy nemusím, ale jednou za čas v pravou chvíli je také vytáhnu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Když se líčím a chci vypadat o trošku líp, tak si dám řasy. :) Ono hlavně záleží na tom jaké jsou, ty jsi zvolila krásně "přirozené" a moc ti sluší, fotka mě zaujala už v odběrech co mám na bloggeru, krásné a linky také. :) Co to je prosím tě za řasy, nějak jsem si nepovšimla? Díky moc a krásný den všem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti! U teba som videla pri líčeniach umelé riasy už viackrát a veľmi pekne to líčenie vždy zvýraznilo :) S konkrétnym typom týchto ti bohužiaľ veľmi neporadím, lebo som ich kupovala ako celé plato 10 ks cez ebay :/

      Odstrániť
  4. your turn your poems to face on the net and spend some time here breathing deeply your receiving this energy Bio X4 that releases from the hips very powerful route in creative energy while to variations you .


    http://masspmmusclegrowth.com/bio-x4/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. February you will not happen at all noted below Sam Donaldson through once you have a lot war on drugs growth rate Apexatropin for through we'll have more people are thinking of writing the book wrote note there is there when he let me write me let me to rewrite the dated they .

    http://masspmmusclegrowth.com/apexatropin/

    OdpovedaťOdstrániť