piatok 22. apríla 2016

S Biodermou v Cannes!

Ahojte! Keď som včera vyberala fotky, ktoré dám do tohto článku, tak som si uvedomila, aké mám šťastie, že vďaka blogu mám možnosť spoznať toľko skvelých ľudí, pozrieť sa na nádherné miesta a zažiť úžasné momenty, ktoré mi zostanú na celý život. A za to ďakujem aj Vám, ktorí sem stále chodíte a verím, že nachádzate vždy niečo zaujímavé a inšpirujúce :)

Takéto neopakovateľné chvíle som zažila vďaka Bioderme spolu s blogerkami Saškou a Luckou počas pobytu v Cannes, na ktorý sme boli vybrané vďaka súťaži, ktorá pre blogerky prebiehala už od minulého roka. Keďže sa jednalo o prvý medzinárodný meeting blogeriek, tak sme sa stretli nielen s Češkami, ale aj s dievčatami z Rumunska, Poľska či Litvy.

Vo štvrtok 7.4. sme sa ráno spoločne z Bratislavy presunuli na letisko do Viedne, odkiaľ sme leteli priamo do Nice, odkiaľ to bol už len kúsok do Cannes, ktoré sa stalo naším domovom na nasledujúce dve noci. Ubytované sme boli v krásnom hotelovom komplexe Le Gray d'Albion, ktorý sa nachádza priamo na hlavnej ulici La Croisette, len pár metrov od mora. Po rýchlom ubytovaní sme mali pár hodín čas, keďže oficiálny program nám začínal večerou, tak sme ho využili a a spolu s Dankou zo slovenského zastúpenia Biodermy a Luckou Sládečkovou, ktorú určite poznáte pod menom Lucid Style sme sa prešli po pobreží so zastávkou v plážovom bare, pretože na nasledujúce dni sme si jednoducho pripiť museli! :) Počasie nám, ako vidíte na fotkách, naozaj prialo a bolo až ťažké uveriť, že ešte pred pár hodinami som sa nachádzala v Bratislave a nie na pláži v Cannes, s Aperolom v ruke a s výhľadom na nekončiace more.














Každá sme boli ubytované v samostatnej dvojlôžkovej izbe, ktorá bola naozaj krásna a ani najmenej sa mi z nej nechcelo!


Po prechádzke sme sa vrátili na hotel a pripravili sa na večeru, ktorá sa konala v neďalekej reštaurácii. Po príchode nás čakal drink na terase s výhľadom na celé pobrežie, čo bol skutočne nádherný pohľad. Taktiež aj celá reštaurácia mala presklené steny a popri úžasnom jedle sme sa tak mohli kochať aj okolitým prostredím. Na Francúzoch sa mi veľmi páči, že sa s jedením nikam neponáhľajú, z večerania je 3 hodinová udalosť, ľudia sa rozprávajú, pijú víno a jednoducho si užívajú danú chvíľu. To mi je veľmi sympatické a bolo by som rada, keby sa aj naše uponáhľané stolovanie aspoň trošku priblížilo k ich štýlu. Čo sa týka outfitu, ktorý som mala prvý večer, zvolila som voľné čierne šaty (týmto pozdravujem Sašku, ktorá mala presne tie isté :D) a nude lodičky. 

S Lolou, ktorej ďakujem aj za prepožičanie niektorých fotiek 








Po večeri sme sa postupne pobrali na hotel, keďže ráno nás čakalo skoré vstávanie a cesta do Aix-en-Provence! Ale o tom sa dočítate už v ďalšom článku :)

PS: viac fotiek aj od ostatných blogeriek nájdete na Instagrame po hastagom #Biodermatrip2016

Majte sa krásne!

8 komentárov:

  1. Naozaj krásne fotky:) a tie modré šaty ti veľmi pristanú♡ muselo to tam byť skvelé:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super fotky a krásna ty! Musel to byť perfektný výlet :) Teším sa na pokračovanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tešim sa na další článok je tam krásne a určite ste si to užili môžem tíško zavidieť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nádherné fotky! ♥ holky, jste kočky:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. down issues loll and strengthen the core traces you forever because yes sir they're asleep checks Biomanix actually less still we are more sense this to include theslots I'll I guess up if you sell yeah just show you guys difference but lush ok are now a nice this list up there .



    http://www.musclezx90au.com/biomanix/

    OdpovedaťOdstrániť