pondelok 25. júla 2016

Novinky AVON - ktoré stoja za to?

Ahojte! Avon prináša v každej kampeni nové produkty, nové odtiene, nové balenia... Za posledné obodbie sa mi ocitlo doma viacero produktov, ktoré som samozrejme skúšala a v dnešnej recenzii vám na ne poviem môj názor. Ktoré stoja za pozornosť a bez ktorých sa naopak zaobídete?


Laky na nechty z radu Gel Shine sú už dlhodobo moje obľúbené a tieto dva nové odtiene ma doslova uchvátili! Je to super zmena oproti červeným, ružovým či nude farbám. Svetlejší ma názov Rain Washed a je to krásna pastelová svetlomodrá farba s jemným nádychom do fialovej. Na fotke nižšie mám nanesené dve vrstvy. Výraznejší ma názov Sapphired Up. Výdrž týchto lakov sa pohybuje okolo 3-4 dní. 



Zmatňujúca báza pod makeup LUXE má obal v zlatej farbe, ako je pre celý tento rad typické. Aplikuje sa pumpičkou a po nanesení je okamžite vidieť "blur" efekt, čiže póry aj nerovnosti sú vyhladené a pleť po nanesení makeupu vyzerá krásne bez nedokonalostí. Ak ste teda zvyknuté bázy pod makeup používať, túto vám môžem odporučiť.



Paletky tieňov True Colour patria medzi moje obľúbené, sú väčšinou dobre pigmentované a odtiene majú od výmyslu sveta, ale pri tomto konkrétnom odtieni Rose Awakening sú svetlé tiene po nanesení dosť podobné, takže ich využijem skôr jednotlivo pri líčení ako rozjasňujúce odtiene napríklad do vnútorného kútika. Ale červená vyzerá veľmi zaujímavo a určite s ňou neskôr vytvorím nejaké netradičné líčenie. 



Lesk na pery Ultra Glazewear Duo Reflect v odtieni Tinted Peach je pri použití samostatne vcelku nenápadný, ale keď sa nanesie na nude rúž, tak vytvorí naozaj krásne viacfarebné odlesky a líčenie veľmi ozvláštni. 


V zásielke z ďalšej kampane mi prišli tieto tri produkty, tak sa poďme pozrieť aj na ne!


Podkladový a fixačný sprej je teraz vo vynovenej verzii a ňou je práve aj možnosť použitia pred nanesením makeupu. Priznám sa, že túto možnosť nevyužívam a naďalej zostávam verná fixovaniu až po dokončení líčenia. Používala som ho aj v jeho predošlej verzii a naozaj ho môžem odporučiť. Po kompletnom nalíčení zavriete oči, párkrát streknete, necháte 10 sekúnd zaschnúť a môžete ísť!


Rúž na pery Ultra Color v odtieni Dream Fuchsia má také isté vlastnosti, ako všetky rúže z tejto rady. Je krémový, vysoko pigmentovaný a má slušnú výdrž. Tento odtieň na mne síce nevyzerá najlepšie, ale práve takéto cyklaménovofialové farby s leskom obľubuje moja mama, takže som jej ho podarovala, keďže je pre ňu ako stvorený a rúže od Avonu má tiež veľmi rada :)



BB krém Nutra Effects s OF 15 má praktické balenie s objemom 30 ml a veľmi sa mi páči jeho jemnučká svieža vôňa. Konzistencia je ľahká, jednoducho sa rozotiera a pleť prirodzene zjednotí. Odtieň Light mi momentálne vyhovuje, ale už som trošku opálená, takže pre tie najsvetlejšie typy to nebude. 



Ktorý z týchto produktov vás zaujal?

Majte sa krásne!

6 komentárov:

  1. Ten tyrkysový lak na nechty je božský :) Keby si lakujem nechty ani neváham nad ním. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten primer a set sprej vyzera ako super vecicka
    galantosfun

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mňa najviac zaujal ten podkladový a fixačný sprej, počúvam naň samé chvály :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Produkty z Avonu nezvyknem používať, ale tie laky sú fakt super :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tie laky su krásne ale keď som mala ešte predchodcov od týchto lúpali sa už v deň nanesenia tak som sa bála kupovať dalšie že budu take isté zlé ale ked toľko vydržia už sa nemusím báť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Správna otázka by bola skôr - ktorý produkt vás nezaujal :D všetky vyzerajú úžasne, no najviac asi tá báza pod makeup a samozrejme laky - tých nikdy nie je dosť :D

    OdpovedaťOdstrániť