utorok 19. júla 2016

VIDEO recenzia PUPA MILANO - letná kolekcia BRONZE FEVER, produkty na opaľovanie, laky na nechty

Ahojte! Pupa Milano prišla na leto s novou kolekciou Bronze Fever a ja som vďaka našej spolupráci mala možnosť vyskúšať množstvo produktov či už z tejto aktuálnej kolekcie alebo z prípravkov určených na ochranu pred slnkom či z nových kolekcií lakov na nechty. Recenziu som pre vás netradične spracovala vo forme videa, pretože aj keď kanál na Youtube mám, tak videá tam nahrávam zriedkavo a povedala som si, že je to možno škoda a je čas to zmeniť, keďže stále sa na odber prihlasujú ďalší ľudia a samozrejme určite čakajú, že niečo budem pridávať.. Tak prečo nie! :)


Ak sa vám video páči, poteším sa za každý like a odber! :)



Všetko potrebné som Vám povedala vo videu, tak tu už pripájam len zoznam spomínaných produktov spolu s prepojením na stránky Pupa Milano, kde uvidíte všetky odtiene, oficiálny popis aj ceny.

BRONZE FEVER:

MADE TO LAST WATERPROOF EYESHADOW

VAMP! INTENSE KAJAL

FACE&BODY HIGHLIGHTER

LASTING COLOR GEL

BALMY OIL

OPAĽOVANIE:

SPRAY TATTOO SPF50+

SUPER CREAM SPF15

STICK TATTOO SPF50+

SUPER AFTER SUN MILK

LAKY NA NECHTY:

LASTING COLOR GEL

LASTING COLOR NUDE

Vo videu som vám zabudla ešte ukázať JEWEL TATTOOS, čo je dočasné metalické tetovanie, ktoré ste už určite niekde zahliadli alebo aj vyskúšali. V balení sú tri kusy, pričom na každom je samozrejme tetovaní viac. Mne sa tieto ozdoby veľmi páčia a k letným outfitom sa skvele hodia!



Ako sa vám páčia novinky a recenzia vo forme videa?

Chceli by ste videí viac?

Dajte mi vedieť v komentároch!

2 komentáre:

  1. WOW! Veľmi pekná recenzia. Určite na občasné oživenie je fajn urobiť aj video recenziu.
    Po nejakom peknom highlighteri pokukávam už dlhšie a tento som si všimla v predajniach už dávnejšie, no tá konzistencia ma trochu zaskočila a obávam sa teda jeho výdrže.

    www.xoqueenb.webnode.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Som rada, že sa recenzia páči :) Výdrž toho rozjasňovača je práve super, keď zaschne tak drží ako pribitý :)

      Odstrániť